2777
2789
عنوان

فوت فن تمیز کاری خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 41 پست
اشغالارو میدی زیر فرش در صورت ریختن نمک و فلفل با دست پخش میکنی مهمون خواست بیاد وقت مرتب کردن ندا ...

دونه ی نون دیدی سریع بزار دهنت خخخخخ🤣🤣🤣

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشغالارو میدی زیر فرش در صورت ریختن نمک و فلفل با دست پخش میکنی مهمون خواست بیاد وقت مرتب کردن ندا ...

با_تشکر_فراوان# 😎

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من سینکی که تازه خریده بودیم با جوهر نمک سیاه کردم 😔😔😔

ولی پاکش کردم شاید این تجربه ام به. درد تون بخوره 

یه جلا سنج رو خالی کردم روی یه تیکه ابر ضخیم و بیست دقیقه کشیدم رو قسمت سیاه 

بعدش سفید کننده و پودر رخشا ریختم و حسابی شستم چنان برقی افتاد تو سینک که خودم رو داخلش میبینم😄

میشه یه صلوات برای ظهور اقا بفرستی ممنون دوستم

فقط نظم لحضه ای و برنامه ریزی..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام من ي سوال دارم با اجازه استارتر جنس پارچه مبلام ساتنه كثيف شده ولكه روش مونده شامپوفرش زدم بدتر ...

عزیزم با مایع لکه گیر مبل و فرش  من استفاده کردم فوق العاده بووود 

عاجقتم☻

فدات دل به دل راه داره😁

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه چه ربطی داره اسپری دامستوس فقط دامستوس غلیظ نه

من خونه قبلیمونو خیلی دوس داشتم از بس سنگهای کفشو میسابیدم سباه میشد بینش، ولی اومدم اینجا باردار بودمو بعدش بچه داری دیگه به شدت اون خونه وقت نداشتم کمتر شستم تمیزتره و بینش سیاه نشده🙄 البته من با آب خالی میشستم