2777
2789
نه اینوری نه اونوری همه چی تعادل نه همش بمونه خونه نه این که زن وبچشوشباتنهابذاره هیچ کدوموقبول ندار ...

عزیزم ، اون بنده خدا که خودش دوست نداره بچه ش تنها باشه ، از خداش هم هست بره توی رخت خواب گرم و نرمش بخوابه ، اما ما نمیتونیم قضاوت کنیم شاید واسه حفظ منافع شغلی یا حتی به خاطر اوضاع اقتصادی مجبوره

استارتر اگه فوضولی نیست کار شوهرت چیه من یبار شوهرم تازه ساعت ۱۰رفت دیگه تا اومد ساعت ۳ ۴ صبح بود واسه اینکه شهرداری بهشون گیر نده مجبور بدن ک شب برن اینقدر منم شب تنها موندم از اونورم ۴صبح میرفت تا ۸شب منم تنها بودمو خیلیم ترسو مخصوصا ۴صبح تا ۷صبح فقط مینشستم تی وی میدیدم

محکم بشین دلم این دور اخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من معمولا ساعت ۹،۱۰ میاد بعضی وقتا اینجوریپیش میاد 

برای من شش شب سه شب دوشب تنهام میذاره میخوام جدابشم نمیتونم اینطوری قبل عقدم درباره ی این مسئله ثحبت کردم وباهاش وتوافق کرد

عشقم بچه هام
بالاخره شغلای خوبم هست 

فداتشم خیلی ببخشید عذر میخوام اگه میتونست شغل بهتر پیدا کنه مرض نداشت اینقدر شب بیداری بکشه آخرش هم مقصر بشه که زن و بچه ش تنها موندن ، عزیزه دلم خودت یه لحظه بهش فکر کن متوجه میشی 

نه من زیاد سختم نیست نمیترسم و اینکه خودمم شاغلم کمتر اذیت میشم 

پس خوبه دیگه عزیزم‌منم واسه اینکه کمتر بترسم و اینا مینشستم کتاب تایپ میکردم وای نصف شب صدای تق تق کیبورد میومد میگفتم الان همسایه بیدارمیشه ولی الان دلم واسه اون موقعها تنگ شده ببین اینقدر شوهرم میرفت هرروز سرکار ک یروز برف اومده بود کلی من بهش گفتم بیا بخوابیم امروز نرو اونم زنگ زد به دوستش گفت برفیه من امروز نمیام ولی الان دیگه اکثرا خونست کاراشو تو خونه انجام‌میده اینجوریم خوب نیست خیلی خسته کنندست همش تو اتاق کارشه

محکم بشین دلم این دور اخره
مثلا چه شغلی  من اصلا دوست ندارم شوهرم ساعت ۵ خونه باشه

عزیزم خب هر کسی یه حرفه ای داره ، یه شغلی داره

اونایی که لب مرز نگهبانی میدن چی؟ اونایی که 6 ماه یک بار میرن خونه چی 

گلم زیاد خودتو اذیت نکن

فداتشم خیلی ببخشید عذر میخوام اگه میتونست شغل بهتر پیدا کنه مرض نداشت اینقدر شب بیداری بکشه آخرش هم ...

نه باباتحصیلات داره پدرش وکیله یک عالمه ملک وزمین میلیاردی داره واشناهم داره شغل جورکنه براش

عشقم بچه هام
عزیزم خب هر کسی یه حرفه ای داره ، یه شغلی داره اونایی که لب مرز نگهبانی میدن چی؟ اونایی که 6 ماه یک ...

نه من از اول میدونستم و آگاهانه انتخابش کردم 

فقط الان چون باردارم میگن خوب نیست تنها باشی 

نه باباتحصیلات داره پدرش وکیله یک عالمه ملک وزمین میلیاردی داره واشناهم داره شغل جورکنه براش

شاید دلش نمیخواد غرورش شکسته بشه و میخواد روی پای خودش وایسته فداتشم و گرنه اونم دلش میخواد یه کار دفتری داشته باشه صبح تا ظهر فقط بره و بعدش بره گردش