2777
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 23 پست
چرا سونو نمیری؟برو سونو روز 13 ببین فولیکولات چندن؟که آمپول آزاد سازیرو بزنی یه وقت خدایی نکرده کیست ...

عهه اخه دكتر بهم نگف سونو برم از روز سيزده گذشته نمدونستم ك

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏
صدصلوات ب نیت نی نی دارشدن شما و هرکس ک منتظره .

خيلي خيلي ممنونم 

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدصلوات ب نیت نی نی دارشدن شما و هرکس ک منتظره .

مرسی مهربوووون.

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
خيلي خيلي ممنونم 

عزیزم حتما این ماه مامان میشی به امید خدا اگه زبدنم لال نشدی ماهه بعد به خودت استراحت بده و سونو بده ببین چه خبره

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
عزیزم حتما این ماه مامان میشی به امید خدا اگه زبدنم لال نشدی ماهه بعد به خودت استراحت بده و سونو بده ...

باشه ممنونم 

امپول هم زدي؟؟

ن عزیزم.بار اول فولیکول 21 باردارشدم ب دلایلی سقط شد بار دوم اصلا سونو ندادم ببینم فولی چنددارم.البته من 6سال منتظربودم شوهرم اسپرمش کم بود. ولی لتروزل عالیه اگه شوهرت مشکلی نداره حتما نتیجه میگیری

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭