2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست
سرتو به نحوی گرم کن یا یه بهانه بیار برا انجامش یا به شوخی بده جاریت انجام بده

دارم پیش خودم فکر میکنم اگه بذارم جلوش تا اون انجام بده چه عکس العملی نشون میدن هم خودش هم مادرشوهرم🤔🤔🤔🤔

لطفا🙏🙏🙏برام دعا کنید منم مامان بشم
ببين عزيزم اگه برا كمك كار ميكني كه خب توقع بي مورد نبايد داشته باشي، كمك اصولا يه امر بدون چشم داشت ...

شوهرمم همینو میگه اون میگه تو کار خودت را بکن.بزار اونا هر کار دوست دارن بکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم پیش خودم فکر میکنم اگه بذارم جلوش تا اون انجام بده چه عکس العملی نشون میدن هم خودش هم مادرشوهرم ...

فقط یکم صبور باش شاید بگه انجام نمیدم یا پشت چشم نازک کنه برات ولی بزار جلوش به خنده بگو شماهم تو این خونه هستین یکم کمک کنین مشکلی پیش نمیاد من خودم با جاریم اینکارو کردم جواب داد ولی فقط فرقش این بود مادرشوهر نمیگفت من خودم انجام میدادم

شوهرمم همینو میگه اون میگه تو کار خودت را بکن.بزار اونا هر کار دوست دارن بکنن.

راس ميگه عزيزم. شما كه دوس نداري زياد كار كني و مخصوصا اينكه احساس مي كنم بي عدالتيه يكي بشينه يكي كار كنه، بايد كمكتو حداقل كني. مگه اينكه ديگه ببيني يكي پاهاش شكسته ديگه اونجا بنظرم بحث انسان دوستي مياد وسط و من باشم كمك مي كنم. 

برا لقب و قربون صدقه رفتنم سعي كن مقبول حق باشي نه مقبول خلق!

فقط یکم صبور باش شاید بگه انجام نمیدم یا پشت چشم نازک کنه برات ولی بزار جلوش به خنده بگو شماهم تو ای ...

آها به خوب نکته ای اشاره کردی اگه بذارم جلو جاریم مادرشوهرم میاد ازمون میگیره میگه بدید خودم انجام میدم یا میده به خواهر شوهرم.

تازه عروسه جاریت چند سالشه شما خودت چی

نه بابا تازه عروس چیه اون ۴ ساله اومده توی خانواده و منم ۷ ساله عروسشونم.

با این تفاوت که اون پسر داره و منو هنوز خدا بهم بچه نداده😥😥😥

نه بابا تازه عروس چیه اون ۴ ساله اومده توی خانواده و منم ۷ ساله عروسشونم. با این تفاوت که اون پسر د ...

از اول همینجوری بودن یا تازگی .انشالله شماهم مادر بشی خداحاجتتو بده. اگه اینجوریه که اصلا فقط اگه کاری گذاشتن جلوت با جاریت باهم انجام بدین اون انجام نداد شماهم نده من همین مشکلو داشتم ولی خب جاریم سنش کم بود باهاش حرف زدم خوب شد اگه من مثلا ناهار بپزم اون میاد ظرفارو میشوره بدون اینکه بهش بگم یا خودس میگه باشه من میشورم دفه بعد تو بشور

از اول همینجوری بودن یا تازگی .انشالله شماهم مادر بشی خداحاجتتو بده. اگه اینجوریه که اصلا فقط اگه کا ...

از اول همین مدلی بودن.چون احساس میکنم برادر شوهرم را بیشتر از شوهرم دوستش دارن بین ما هم فرق میذارن.