بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه 😑 گفت بیا ای وی اف ، فعلا ول کردم نرفتم خیلی خسته م
الهی عزیزمم درکت میکنم برا منم گفتن تا دوبار وقتی قراره هرماه بخاطر 20 درصد شانس 2 تومنی خرج کنی ای وی اف بهتره مرکزی که من میرم ای وی اف حدود 8 تومن میشه
۸تومن هم زیاده خب بعد هی تبلیغ میکنن بچه بیارید و انتقاد که چرا جوونا بجه دار نمیشن ، خب یه ک ...
اره واقعا زیاده منم با کلی بدبختی باید جورش کنم. حداقل بیمه قبول کنه نه عزیزم کلا 8 تومن پانکچر 4 تومنه ولی بازم بستگی ب داروها داره انتقال هم 800 تومنه
بعضی جاها تا 20 تومنم هزینه ش بالا میره بعضیا هم که لاپاراسکوپی و ... لازم دارن خدا کمکمون کنه
خوبه بنظرم یعنی ایو آی با دارو تزریق و شستشو همه چیز نهایتا یکو دویست دربیاد
اره عزیزم همین حدود میشه دیگه بستگی داره چقد دارو بخواین یا بعضیا میان مرکز با توجه ب وضعیتشون و سنشون میگه اصلا ای یو ای بدردتون نمیخوره مستقیم ای وی اف برا من گفت تا 2 بار ولی تا 6 بار هم بخوای انجام میدن
الهی عزیزمم درکت میکنم برا منم گفتن تا دوبار وقتی قراره هرماه بخاطر 20 درصد شانس 2 تومنی خرج ک ...
من دوستم رفت یزد پیش پرفسور افلاطونیان، اونجا خونه گرفت میگفت با هزینه خونه و خورد و خوراکم نزدیک 4 تومن شد. البته دوستم عمل میکرو انجام داد. یه چیزی دیگه اینکه پرفسور افلاطونیان داخل بیمارستان دولتی هستن و این خیلی روی هزینه ها اثر داره