2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 😑 گفت بیا ای وی اف ، فعلا ول کردم نرفتم خیلی خسته م

الهی عزیزمم درکت میکنم  برا منم گفتن تا دوبار وقتی قراره هرماه بخاطر 20 درصد شانس 2 تومنی خرج کنی ای وی اف بهتره مرکزی که من میرم ای وی اف حدود 8 تومن میشه

ما آبادانیا   
الهی عزیزمم درکت میکنم  برا منم گفتن تا دوبار وقتی قراره هرماه بخاطر 20 درصد شانس 2 تومنی خرج ک ...

۸تومن هم زیاده خب

بعد هی تبلیغ میکنن بچه بیارید و انتقاد که چرا جوونا بجه دار نمیشن  ، خب یه کمکی برسونن هزینه ها رو کم کنن یا تحت پوشش بیمه ببرن 😓

این ۸تونن فقط هزینه پانکجر و انتقال نیست؟؟ با داروها بیشتر میشه ها

۸تومن هم زیاده خب بعد هی تبلیغ میکنن بچه بیارید و انتقاد که چرا جوونا بجه دار نمیشن  ، خب یه ک ...

اره واقعا زیاده منم با کلی بدبختی باید جورش کنم. حداقل بیمه قبول کنه نه عزیزم کلا 8 تومن پانکچر 4 تومنه ولی بازم بستگی ب داروها داره انتقال هم 800 تومنه 

بعضی جاها تا 20 تومنم هزینه ش بالا میره بعضیا هم که لاپاراسکوپی و ... لازم دارن خدا کمکمون کنه

ما آبادانیا   
کلا عملش بدون بیمه هست من عملش و شستشو اسپرمش شد 678 با داروها دفه اول یه تومن دفه دوم 850 چون دفه د ...

خوبه بنظرم یعنی ایو آی با دارو تزریق و شستشو همه چیز نهایتا یکو دویست دربیاد

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خوبه بنظرم یعنی ایو آی با دارو تزریق و شستشو همه چیز نهایتا یکو دویست دربیاد

اره عزیزم همین حدود میشه دیگه بستگی داره چقد دارو بخواین یا بعضیا میان مرکز با توجه ب وضعیتشون و سنشون میگه اصلا ای یو ای بدردتون نمیخوره مستقیم ای وی اف برا من گفت تا 2 بار ولی تا 6 بار هم بخوای انجام میدن

ما آبادانیا   
ببخشید هزینه ایو ای بدون بیمه آزاد جمعا چقده همین الان تو مطب دکترم گفت میخوای ایو ای کنی گفتم نه چو ...

من با داروهام نزدیک 1 تومن شد. داخل مطب انجام دادم هزینه دکتر 250 تومن شد، هزینه آزمایشگاه 350 تومن، داروهامم نزدیک 400 تومن

الهی عزیزمم درکت میکنم  برا منم گفتن تا دوبار وقتی قراره هرماه بخاطر 20 درصد شانس 2 تومنی خرج ک ...

من دوستم رفت یزد پیش پرفسور افلاطونیان، اونجا خونه گرفت میگفت با هزینه خونه و خورد و خوراکم نزدیک 4 تومن شد. البته دوستم عمل میکرو انجام داد. یه چیزی دیگه اینکه پرفسور افلاطونیان داخل بیمارستان دولتی هستن و این خیلی روی هزینه ها اثر داره

البته ویتامینایی ک نوشت مثلا زینک و کیوتن و ویتامین ایی حتی شیافش آزاده فقط امپولا و قرصشو بیمه تایی ...

دکترم به من فقط ویتامین ای داده با قرص آ اس آ، این همه ویتامین و قرص نداده ک

من با داروهام نزدیک 1 تومن شد. داخل مطب انجام دادم هزینه دکتر 250 تومن شد، هزینه آزمایشگاه 350 تومن، ...

نتیجه چیشد؟

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞