2777
2789
عنوان

بعضيا چقدر پول دارن😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 109 پست
اها. اخه میگی بدبختم کافه نرفتم! اگه اهلش نیستی ک بیخیال باش

خخخ دوست داشتن ک دوست داررم ولی ن شرایطشو داریم ن میزارن پول صرف کافه کنیم و اگه هم پیشنهاد بدم میگه با کدوم لباسا ☹کلا ما قشر فقیر جامعه هستیم میفهمی ک ؟

یاد بگیرید "هم خوب حرف بزنید "و" هم حرفِ خوب بزنید"شناسنامه شما کلامِ شماست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا شوهرمن مال تو نو نو سالم بدونه ضربه از اولشم دست خودم بوده فقط هر8ساعت یه بار بوسش میکردم بعد جا ...

نه مال منو بگیر حتی بوسشم نکردم اک اک🤣🤣🤣

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
خخخ دوست داشتن ک دوست داررم ولی ن شرایطشو داریم ن میزارن پول صرف کافه کنیم و اگه هم پیشنهاد بدم میگه ...

عزیزم.. 

سخت نگیر، مگه هرکی میره کافه مارک میپوشه. راحت باش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
۴۰۰! تبلیغاتی که پست موقت هستن از ۲ تومن شروع میشه اوناییکه هم پست میشه هم استوری از ۵ به بالا تاز ...

خب دیگه.اینا از ناهار شام و مسافرتها واسه جذب فالور استفاده میکنن و کنارش درامد میلیونی دارن.

پدر_پشتیبان#  

درسته

شانس که داشته باشی همه این# هارو داری

چ‍‌ پشتیبان  ‍ ‍چ‌پول چ شغل 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

خواهر بازار کار منو خراب نکن 

پس پسرات چی هستن این وسط😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

پس پسرات چه جوری به وجود اومدن

به دختر مردم شوهر استفاده شده نفروشین😂

اینو یادت نره که یکی هست اون بالا همیشه حواسش بهت هست همیشه شکرگذار باشه هر چند زندگی باب دلت نیس🤍
😐چقدر منفی فکر میکنی عزیزم 

خب همیشه حرف حق تلخه...... من نمیتونم ب خاطر اینکه شوهر کنم و مجرد نباشم تن ب هر ازدواجی بدم.. از بقیه  خوشی ها و لذت های زندگیم بگذرم.. مگه ادم چقدر جون میمونه اصن چقدر عمر میکنه؟