2777
2789
این لوس بازیا چیه.خانومت نشست تو ماشین بگو نوکرتم عشقمی حالیته.تمام،🙂

😀😀😀😀من اینطوری خیلی میپسندم

دلبرتره😍😅  ولی خو کلا اقایون چون احساسشونو بروز نمیدن هر شکلی بیان کنن خانما میپذیرن😄

میدونم دیگ کلا جنس زن این رمانتیک بازیا و تحولاتو دوس داره من خودمم خوشم میاد ولی خب خیلی از اقایو ...

وقتی آدم دوس داره دکوراسیون خونه رو عوض کن و حال دلش خوب بشه .

تنوع دادن به نحوه احساسات خیلی میتونه موثر باشه وخیلیم سخت نیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما دیروز توی ی تاپیک گفتین چرا خیلیا از زندگی مشترک دلخوشی ندارن ونباید هم اینقدرها بد باشه

یکیش همینه

اینکه روحیات خانومت را بشناسی.لوسش کنی.

با این ترفندها دل همسرت را بدست بیاری

ولی اکثرن شناخت ندارن وحتی زیر بار نمیرن

برای همینه ک دلمون خونه از زندگی مشترک

این برای اوناست که به هم شک ندارن و عشقشون همیشه جاریه واین وسط فقط تنوع دادن به زندگی وگدنه عشق ومح ...

شوخی کردم عزیزم🌺❤️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
ن دیگ خو درین حد بی اعتمادی  باشه بین دونفر  طلاق بگیرن بهتره😂😂😂

😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
شما دیروز توی ی تاپیک گفتین چرا خیلیا از زندگی مشترک دلخوشی ندارن ونباید هم اینقدرها بد باشه یکیش ه ...

بله درسته ولی بعضیا فقط از وضع موجود فقط مینالن و تلاشی برای بهتر شدنش نمیکنن حتی جلسات مشاور میرن برای رفع تکلیف نه اجرا

متاسفانه کلا ایران دلقک زیاد شده بخدا اینو جدی میگم مسایلی که حقمونه حالا واردش نمیشه باساختن ۴تا طنز فراموش میکنن 

گرونی باشه فقر باشه احساسات باشه