2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر کی از خونه پدر خودش شیک ومدرن تره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 35 پست

منم خونه خانواده شوهرم عالی 

خونه ما قدیمی

وضع بابامم خوبه

نه اصلن حس بدی ندارم تازه من همیشه کلاس خونه بابامو میزارم چون خیلی حس خوبی به ادم میده خونشون اصن راحتی و صمیمیت مووج میزنه ولی خونه پدرشوهرم انگار یه مهمونیب رسمی و غزیب دعوت شده باشی ادم اصن راحت نیس همش نگرانه یه چیز بشکنه یه چیز کثیف بشه نمیدونم ازاین جیزا

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
وقتی پسندیدن یعنی براشون مهم نبوده سطح زندگی عروسشون.پس حالا خودش کاسه داغتر از آش نباشه

من یکی دوبرخوردی که باهاش داشتم خیلی خانم موجهی بوده به نظرم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره

من خونه اونا شيكتر نيست

ولي مرتبه 

خونه بابام وسايل و...جديد تر و قشنگتره ولي چندين سالع تعمير نشده از اينش خجالت ميكشم😑

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

خونه مادرشوهرم اینا خیلی سطحش از خونه مامانم اینا پایین تره. برای من اصلا مهم نیست. فقط کثیف بودنشون دیوونه م کرده. کاری به خونه و وسایلاش ندارم. تمیز باشه هر چی میخواد باشه

خونه مادر شوهر من شیک تره، ولی به قیمت اینکه هیچ لذتی از وسایل هاش نمیبره روی همه ی مبلای سلطنتی ش پارچه کشیده مث چی مواظبت میکنه ،ولی بر عکس خونه ی مامانم از اون چیزی که هست آدم لذت میبره ،رو همون مبلای راحتی واسه خودمون دراز می کشیم، همه چی استفاده میشه ،به موقع، به موقع هم تعویض میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
منم خونه خانواده شوهرم عالی  خونه ما قدیمی وضع بابامم خوبه نه اصلن حس بدی ندارم تازه من همیش ...

افرین موافقم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

خونه مادر شوهرم مثله کاخه خیلی شیک و همه چی و عوض می‌کنه سال به سال چون میلیاردر هستن

خونه مادرم نه چون بازنشسته هست معمولیه پلی وسایل خوبی داریم در اندازه اونا نیستیم اونا خونشون ۲۰۰متره مادرم ۹۰

ولی هیچ وقت حس بد نداشتم چون بلد نیستن اسم خودشونو بنویسند ولی خواهر برادری من دکتر و وکیل هستن

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

ما ک خونه خودمون دو طبقه و شبکه وسایلاشم همه جدید ب جز فرشا ک امسال جدید میشن 

ولی با کسی ک دوسش دارم خونشون و ندیدم 

ولی میدونم جاش خوبه برامم مهم نیست کجا زیباتر و کجا زشت تر و فلانه مهم اینه حسم تو خونه خوب باشع

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

نظرات متفاوت ،به نظر دختر دایی ام خونه ما خیلیی شیک تر از خونه اون هاست به نظر من یکی هستند اما به نظر خواهرم خونه خانواده شوهرم شیک تر..همه وسایل هر دو خونه مدرن و سالم و خونه ها بزرگ و تمیز و....اما از نطر چیدمان کلا متفاوت

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز