2777
2789
عنوان

با آب نارنج چیکار کنممممم 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما شمالیا آبشو میگیریم میجوشونیم سیاه رنگ و غلیظ میشه بعد میریزیم توی غذا. به عنوان چاشنی. البته من ...

منم شمالیم ولی نمیجوشونیم که سیاه رنگ شه آب نارنج بیرون میمونه بعد چند وقت خودش رنگش تیره میشه عزیزم در حد یه جوش میزنن اونم بعضیا فقط 

وایی نه اسیدیه بزنی به پوستت بدتر.نثل ابلیموعه میسوزونه.

اگه زیاده مثل ابلیمو بریز داخل شیشه های ابلیمو درسو سفت ببند یه پلاستیکم بمیچون سرش نثل قدیمیا بزار یجاکه افتاب نباشه وخنکم باشه.فقط دهانه بطری باریک باشه و بطری هم شیشه ای.

بعد میتونی توی خورشتات ازش استفاده کنی.یا کباب درست نیکنی بجا لیمو یاتارنج اگه نداری یکمشو بریزی توی ظرف بزاری تو سفره

میتوتی هرجایی ابلیمو خواستی بجاش استقاده کنی.حتی تابستون اب شکر درست کن بعد ازین بریز توش شربت میشه

همشو خالص نخور نثل ابمیوه قندتو خیلی مینداره پایین وچون اسیدیه زخم معده میگیری

مامانم آبشوگرفته بود من فقط جوشوندمش نه اصلا پوستش توش نرفته بود فقط یخورده گوشت و تفاله هاش توش بود ...

احتمالا از هموناست وهسته هاش.باید صاف میکرد بعد نیجوشوند نثل ابعوره.اگه یکم از پوست خود میوش غیر اون پوست نارنجیه بیرونیه بره توش تلخ میشخ