2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون درمورد این گوشت های چرخ کرده افق کوروش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 79 پست
خوک؟؟؟ اصلا تو ایران خوک هست؟

اره دیگه هست  

دوستای  شوهرم همیشه شکار می کنن میخورن  🤕

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ن توروخدا الان تو ی تاپیک بودم ناهارم زهرمارم شد

😂😂😂😂😂باشه...فقط نمیدونم عید که میرم خونه جاریم..چی بهش بگم غذا از بیرون نخرن🥺🥺🥺

همیشه از بیرون برا مهموناش میگیره..بعد خودشو و بچه ش غذا خونگی میخورن..

درست میشه دایی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای زعفرون رنگهای شیمیایی استفاده میکرد که گزارشگرش سه بار دستشو شست هنوز زرد بود. آب داخل اشپزخ ...

دیقا همینه ک گفتی وحشتناکن.

ی بار اینستا پخش شد کاررخونه ترشی اینا بود باورت میشه همش کپک زده بود بعدشم ی اقا سوسکه خیلی تروتمیز رو خیارا راه میرفت🤢

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
😂😂😂😂😂باشه...فقط نمیدونم عید که میرم خونه جاریم..چی بهش بگم غذا از بیرون نخرن🥺🥺🥺 همیشه از بی ...

اونا چ باحالن

من خودم غذای بیرون زیاد میخورم

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

آخه مگه گوشت چرخ کردن تو خونه چی میخواد؟  

احتمالا هم که  همتون تو جهیزیه هاتون چرخ گوشت دارید.

گوشت رو میاری خونه می شوری یه ساعت می زاری فریزر توی ۵ دقیقه چرخ میکنی  و تمام . 

گشاد_نباشیم#  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دیقا همینه ک گفتی وحشتناکن. ی بار اینستا پخش شد کاررخونه ترشی اینا بود باورت میشه همش کپک زده بود ب ...

اره خیلی از این فیلما دیدم..دوست شوهرم فلافلی داره..میگه خودش از خونه غذا میاره...اصلا لب نمیزنه..نون و پنیر خونه خیلی بهتر از این آشغالاست...

درست میشه دایی  
من ندارم باید جلو چشامون چرخ کنه طرف تو قصابی...😐

گوشت باید شسته بشه کلی مو و غده  مده  داره گاهی 😢