2777
2789
عنوان

سرویس قاشق چنگاال

148 بازدید | 15 پست

بچه ها من ۲ساله سرویس قاشق چنگالنو گرفتم برای مهمون کناره فقط کارد و چنگالش رو میزه که اونم حکم دکوری و داره چون نه چیزی میبره نه پوست میکنه ولی کاردش تمام لکه لکه زنگ زده شده من خیلی گرون هم خریدم مارک متفرقه ای نیست الان رفتم ضمانت نامه شو دیدم نوشته همه سرویس دچار سیاه شدن و زنگ زدگی شد گارانتی مادام العمر داره به جز چاقو ها خب الان چیکار کنم چاقو هارو چاقو ها مگه ادم نیسن اخه هیچکدوم هیچیشون نشده فقط چاقو ها شده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

عکس بزار.یه دستمال بکش شاید لکا رفت

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
عکس بزار.یه دستمال بکش شاید لکا رفت

کشیدم  اصلا پاک نمیشه قشنگ زنگ زده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چاقوها هم ادمن بیچاره ها..😁😁😁

ن من اصً چاقوی سرویسمو استفاده نکردم،،ب نڟرم فقط جاگیرِ...

خودشون هم فهمیدن چ جنسی ڱذاشتن ک شامل گارانتیش نکردن.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
😁😁😁😁دقیقا میدونستن چی رو گارانتی ندن

فکر کنم اصل نبوده چاقو ها که اینطوری گفتن

چرا چاقوها هم ادمن بیچاره ها..😁😁😁 ن من اصً چاقوی سرویسمو استفاده نکردم،،ب نڟرم فقط جاگیرِ... ...

منم اصلااا استفاده نکردم جالب اینجاس با اینکه اصلا استفادع نکردم دوتاش گم شده نصفشم زنگ زده اگه میخواستم استفاده کنم الان چیزی ازش باقی نمیموند

کشیدم  اصلا پاک نمیشه قشنگ زنگ زده

دیگه قیدشونو بزن اسی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
خودشون میدونستن چاقو ها مشکل داره بی خیال اهان اینم بگم برم ابلیمو زنگ اهن پاک میکنه بزن ابلیمو یه ک ...

بزارم تو آبلیمو بمونه؟