2777
2789
عنوان

خبر ازچین....

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 56 پست
چچوری

ترکیبات دارو:

جزء رموز این دارو این است که ترکیب این دارو در فصل تابستان و زمستان (فصل گرم و سرد) متفاوت می شود.

ترکیب این دارو در تابستان: هلیله سیاه + رازیانه + شکر سرخ (شکر نیشکر که فراوری صنعتی نشده باشد)

و در زمستان: هلیله سیاه + مصطکی + شکر سرخ (شکر نیشکر که فراوری صنعتی نشده باشد)

نحوه مصرف:

در افرادی که مبتلا به بیماری هستند مثلا به سرماخوردگی مبتلا هستند و در حین بیماری هستند سه روز پشت سر هم شب قبل از خواب یک قاشق چای خوری، و بعد از آن هر سه روز یک بار تا بهبودی کامل . و در افرادی که مبتلا به بیماری نیستند و برای پیشگیری می خواهند مصرف کنند هر ۱۰ روز یک بار قبل از خواب.

****همچنین بعد از استفاده از این دارو تا یک ساعت حداقل هیچ چیز حتی آب استفاده نشود. و اگر در آخر شب قبل از خواب خورده شود و بعد از آن هیچ چیزی حتی آب خورده نشود و بخوابند اثر خیلی بهتری خواهد داشت.

*** به موارد استفاده این داروی معجزه آسا باید درمان کیست گلو، گلو درد، درمان لوزه (همه لوزه ها) و ورم گلو را اضافه کرد. البته هر بیماری با توجه به شدت آن نیاز به موارد پوششی دیگر هم دارد.

هنوز نگرفتن اما چند نفر به داشتن کرونا مشکوکن انشاالله که نباشه

انشاله‌ولی درهر حال میاد چون بیست وهشتا کشور گرفته

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیلمش درباره هین ویروسه؟ کجادیدی؟

اره دقیقا موضوعش همینه.خیلی وحشتناکه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
خانماماشالله همتون که زبانتون خوبه به ما هم توضیح بدین لطفا 

وای خیلی بده اصلن نمیشه توضیح داد😭😭😭😭😱😱😱😱

بابا شوخیه 😂😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

.

"کرونا" پُشت مرزهای غرب کشور رسیده/ آماده‌باش مرزها و مراکز بهداشتی درمانی کرمانشاه

.

🔹دکتر ابراهیم شکیبا، رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به اخباری مبنی بر مشاهده موارد بیماری کرونا در اقلیم کردستان کشور عراق، گفت: با وجود این اخبار عملا ویروس کرونا پشت مرزهای غرب کشور رسیده و هم اکنون آماده‌باش کامل در مرزها و مراکز بهداشتی و درمانی استان وجود دارد./ایسنا

.

‌.

.

.

📍چگونه از کروناویروس در امان بمانیم؟

. 🔹دستان خود را چند بار در روز به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید. اگر آب و صابون در دسترس شما نیست با یک ضدعفونی کننده الکلی دستان خود ر ا بشویید.

. 🔸با دستان کثیف چشم‌ها، بینی و دهان خود را لمس نکنید.

. 🔹موقع عطسه و سرفه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و بعد دستمال را دور بیندازید.

. 🔸از ارتباط نزدیک با کسانی که بیمار هستند اجتناب کنید.

.

.

🔹پخت صحیح و کامل گوشت و تخم مرغ بسیار توصیه می‌شود.

. 🔸اشیایی را که در طول روز لمس می‌کنید ضدعفونی کنید.

🔹اگر بیمار هستید در خانه بمانید./ایسنا

اره دقیقا موضوعش همینه.خیلی وحشتناکه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤