2777
2789
عنوان

کادو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست
هروقت رفتن اون خونه ، و دعوت کردن شمارو کادو میدی نه الان

مرسی😘

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اگه رفتید خونه جدید بله کادو ببرید

وگرنه خونه ای که خریدن دست مستاجره که کادو نداره

باز برادرته راه دوری نمیره دوس داری ومیتونی کادو بده

ولی فکر نکنم عرف باشه واسه خونه نرفته کادو داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هر کی خونه جابه جا میکنه میره مستجریم کادو میبریم🙄🤦‍♀️

چه باحال 

سالی یه بار کادو باید بدین😅

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من دقیقا مثل برادرشما خونه خریدیم ولی هیییچ کی واسه مون کادو نیاورد

ساکن شدین یا جای دیگه زندگی میکنی

احیانا زن داداشم که نیستی

خونه جدیدشون یا همون خونه ی بابام که ساکنه

خونه جدیدشو

وقتی میرید خونه رو میبینید و دعوت میشید

باید کادو بدین

شاید یکی باشه ۵تا خونه بخره

کادو همشو که نباید بدید

هر وقت رفتید خونشون که خریدن

چون اولین بار کادو بدید

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اگه عید رفتن تو خونه جدید و دعوت کردن کادو بده 

وگرنه مث هرسال بخواد دعوت کنه تو خونه ی بابات اینام باشن و خونه جدیده نرفته باشن نیاززی ب کادو نیس 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی