2777
2789
عنوان

انتقام!!

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 21 پست
درست میگی ولی فامیل شوهرم اینجوری نیستن ذاتا باهام بدن دنبال بهونه هستن...و اینکه سلیته و باسیاستو ب ...

دوست منم مثل شماست همین مشکلو داره تا زمانیکه سیاست نداشته باشید همینه،مردم این دوره حذب آدمای دورو و دروغگو میشن تا ادمای یکدست چون دروغگوها چیز بیشتری براشون دارن و جذاب ترن براشون

درسته 🙁چجوری شاد باشم زیاد رفت امد‌ نداریم که نشون بدم

عزیزم لازم‌نیست نشون بدی به خودت و زندگیت و خوشحالی خانوادت فکر کن مطمئن باش ارامش بیشتری داری و وونم با موقعش میفهمه

ژ ژ آ🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست منم مثل شماست همین مشکلو داره تا زمانیکه سیاست نداشته باشید همینه،مردم این دوره حذب آدمای دورو ...

من سیاست دارم ولی پشت کسی بد نمیگم دروغ نمیگم!!وگرنه منم واسه خودم ی چیزایی بلدم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

عزیزم لازم‌نیست نشون بدی به خودت و زندگیت و خوشحالی خانوادت فکر کن مطمئن باش ارامش بیشتری داری و وون ...

آره واقعاً...والا من یکسال نامزد بودم دو سه بار بیشتر جایی نرفتم دعوتم نکردن اینا...ولی این سه ماهه اومده هرروز خودشو یجا تلپ میکنه هرروز خونه جاریمه خیلیم پررو

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

آره واقعاً...والا من یکسال نامزد بودم دو سه بار بیشتر جایی نرفتم دعوتم نکردن اینا...ولی این سه ماهه ...

ما خودمون میدونیم دیگه کسی کا غیبت کنه راجع به کسی یا به قوله خودت دائما خونه دیگران باشه میتونه محترم باشه؟نه پس تو دقیقا برعکس کارایی که میکنه بکن راجع بهش اصلا حرف نزن جلو کسی و دیگرانم اگه چیزی گفتن از حرفاش بگو واسم اهمیو نداره همیشه بخند و اینکه از نامزدت بخواه بیشتر باهم وقت بگذرونین و تایمی که باهمین سعی کن کلی بهتون خوش بگذره

ژ ژ آ🕊
ما خودمون میدونیم دیگه کسی کا غیبت کنه راجع به کسی یا به قوله خودت دائما خونه دیگران باشه میتونه محت ...

آره راس میگی شادی و بی تفاوتی من بزرگترین انتقام واسه اونه