شوهرم عکسمونو گذاشته پروفایلش حجابمم خوب بود ،دیدم شوهرم عصبانیه ،هی اصرار کردم چیشده میگه پدرم بهم پیام داده تو بی غیرتی و اینا،خیلی بهم برخورد برا یه لحظه قلبم درد گرفت ،اخه دخالت تا چه حدی،شوهرمم جوابشو داد،باز من میگفتم بیخیال ولش کن ،بهم گفت تو دخالت نکن
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
گفته اولا خانمم حجابش خوبه ،دوم از اینکه من با این افکار ذهنمو سیاه نمیکنم همینو بهم گفت که گفته
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
شوهرت خودش متوجه شده دخالتاشون بی جاست.دیگ بقیشو بسپر ب خودش
اره ،اتفاقا جلوشو میگرفتم که براش چیزای بد نفرسته هر چیزی باشه پدرشه ،من نشم باعث دعواشون