2777
2789
عنوان

سفیدی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 10077 بازدید | 91 پست
میشه تجربیات رو بگی من یه مدته دارم واسه ابروهام استفاده میکنم   خیلی تغییری ندیدم

من واسه پوست ومو گوش کردم واقعا تاثیر داره، داخل کانال sabliminal_b_s آقای زاهد توضیح دادن به خیلی از همین سوالا میتونین برین گوش کنین، واسه کسایی که نتیجه نمیگیرن هم توضیح داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه پوست ومو گوش کردم واقعا تاثیر داره، داخل کانال sabliminal_b_s آقای زاهد توضیح دادن به خیلی ا ...

کانال اقای زاهد رو میدی عزیزم 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
همینه sabliminal_b_s

شما از سابهای ایشون نتیجه گرفتید پس من یه مدت سابهای مهرگان  رو استفاده کردم اون جوری دلم میخواد  نتیجه خوبی نگرفتم 

شما از سابهای ایشون نتیجه گرفتید پس من یه مدت سابهای مهرگان  رو استفاده کردم اون جوری دلم ...

من مهرگان رو نمیدونم ولی سابلیمینال کلاصبر وحوصله میخواد بعد هم واسه هر چیزی که میخاین باید اول از خودتون راضی باشین وحالتون خوب باشه اگه ناراضی باشین خیلی تاثیر ی نداره

من مهرگان رو نمیدونم ولی سابلیمینال کلاصبر وحوصله میخواد بعد هم واسه هر چیزی که میخاین باید اول از خ ...

ممنون عزیزم 😍😘

روغن بادام تلخ و روغن نارگیل واسه سفید شدن پوست خیلی تاثیر داره هر شب استفاده کن تا تاثیرشو ببینی.

سلام عزیزم با هم میکس بشن ؟ برای بدن میشه؟ تا چه مدت 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 
سلام عزیزم با هم میکس بشن ؟ برای بدن میشه؟ تا چه مدت 

نه نیازی نیست میکس بشن.ه. کدام جداگانه.یه مدت یکیشو بزن بعدکه تموم شد ان یکی رو.هرشب قبل خواب صورتتو بشور و بعد بزن.

میشه واسه خوشبختیم و خوب شدن مادرم صلوات بفرستین.ممنون
نه نیازی نیست میکس بشن.ه. کدام جداگانه.یه مدت یکیشو بزن بعدکه تموم شد ان یکی رو.هرشب قبل خواب صورتتو ...

ممنون که جواب دادی برای بدن هم شنیدم نارگیل خوبه سفید میکنه 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین