2777
2789
عنوان

سفیدی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 10077 بازدید | 91 پست
وای کرم پودر دائم نزنیدا بعد از یه مدت میشید سیاه پوست

منم خوشم نمیاد ولی قرص و به چشم دیدما فقط اسمش نمیدونم چیه ننمیشه هم ازش بپرسم

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
اره بخداا خودم دیدم فقط اسمشو نمیدونم

عزیزم من فقط مایکل جکسون رو میشناسم که سیاه پوست بود با عملهای زیاد و دست کاری ژن هاش سفید پوست شد ولی طبیعی نبود سفید گچی

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کرم پودر دائم نزنیدا بعد از یه مدت میشید سیاه پوست

من خودم سفید برفیم خخخخ ولی اطرافیان  زدن راضی بودن 

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

قرص که نیست واسه سفیدی اما میتونی کرم روشن کننده بخری.سیب زمینی هم خیلی پوستو سفید میکنه سیب زمینی رو رنده کن ابشو بگیر بهش آب لیمو ترش یا آبلیموی طبیعی اضافه کن یکمی بعد بریز تو قالبای یخ بزار فریزر هر روز یه قالبشو رو صورتت ماساژ بده بزار نیم ساعت بمونه بعد بشور 

گلم میشه اگه یه وقت اسمشو فهمیدی بیای همینجا واسه من بنویسی کنجکاوم بدونم 

عزیزم من فقط مایکل جکسون رو میشناسم که سیاه پوست بود با عملهای زیاد و دست کاری ژن هاش سفید پوست شد و ...

اونکه بیماری پوستی میگن گرف

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

اسمش فک کنم گلوتاتیون یا همچین چیزیه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
من خودم سفید برفیم خخخخ ولی اطرافیان  زدن راضی بودن

دوست مامانم ارایشگره میگه بعد از چن سال خودشو تو چهره نشون میده

اسمش فک کنم گلوتانین یا همچین چیزیه

نمیدونم چن وقته فکرم مشغولشه یکی از اشناهااستفاده کرده منتها مطمئنم اسمشو بم نمیگه اگرم ازش پرسیدم همه جا میشینه میگه ک من دنبال این قرص و اینام

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید