2777
2789
عنوان

💕آرزو کن💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 155 پست

امیدوارم نفر بعدی من شام کرفس نداشته باشه 

و دیگر هیچ

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرفس ندوست ولی کاش ارزوت برام پولوسلامتی بود😂😂😂😂😂

نفر قبلیم به پول و سلامتی برسه🙄🤲

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
آرزو میکنم نفر بعدی به اونی که دوسش داره برسه اگه مجرده...اگه متاهله درکنار همسرش خوشبخت باشه ان شاا ...

وایییی اشکم دراومد

قبل ازینکه بخونم پیامتو با خودم میگفتم کاش برام چنین ارزویی کرده باشن که به اونی که شبانه روز شده فکرم برسم😘😘😘😥😥😥😥😥😥😥😥

نفر بعدی بهترین ها نصیبش بشه

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
وایییی اشکم دراومد قبل ازینکه بخونم پیامتو با خودم میگفتم کاش برام چنین ارزویی کرده باشن که به اونی ...

ان شاالله برسی بحق دست بریده عباس علیه سلام

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره