2777
2789
عنوان

ابروم پيمش شوهرم رفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 127 پست

نمیدونم چرا نمینونم یه شوهر ۱۹ ساله تصور کنم🤔

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
من١٤سالگي عقد كردم محمدم١٥سالش بود اسرار خانوادها بود چون پسر عممه نه بزرگ سالان نميرم هنرستاني هستم ...

پسر ۱۵ ساله 😢

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها  مرسی  از گمراهی درآوردی منو  والا یجوری رفتارکرده شوهر استارتر من ترسیدم س ...

گمراهتر شدي😂😂😂

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من١٤سالگي عقد كردم محمدم١٥سالش بود اسرار خانوادها بود چون پسر عممه نه بزرگ سالان نميرم هنرستاني هستم ...

یا اکثر امامزاده ها چقدر کوچیک

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

اییییی

داماد 15 ساله ؟!؟!؟ 

پسر من 12 سالشه هرشب سر مسواک شبش دعوا داریم هنوز

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم هر دو سنتون کمه.همسرتم مشخصه به خاطر کم سن بودن قهر کرده.وگ نه اولا چه لزومی داره گوشی شما رو چک کنه؟ و بعدم دلیلی برای ناراحتی وجود نداره.شما به سرچ ساده کردی.

آدم‌ باید خودش عاقل باشه😊
اون موقع یک سال تفاوت سن داشتید الان شده دو سال؟🤨🤔

خخخخ لایککککک😂😂😂😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز