2777
2789
میگن خوب نیس والا  شهرمونم نداره

نه عزیزم چرا خوب نیست نمیخواد بخوره ک 

بعد حالتشون قبل دستشویی مشخص میشه باید بهش بگی نه ببریش جایی که میخواد دستشویی کنه و جاهایی که قبلا دستشویی کرده قشنگ بشوری ک بوش بره نره اونجا.مثلا برای پی پی قبلش دور خونه میدوئه و اینور اونور میپره معم‌لا بعد غذا هم اتفاقا میوفته

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااییی منممم سگگگ میخوام ولییی گرونه 😭😭 12میلیوون اخه

پناهگاه حیوانات توی شهرتون رو سرچ کن، کلی سگ اونجا منتظرن که کسی ببرتشون و یه سرپناه مناسب داشته باشن... همه جور سگی هم اونجا هست، خیر دنیا و آخرت هم میبری، چرا اونهمه هزینه کنی...

خوب نخر، حمايتي بگير، ثوابم داره، طفليها وضعشون بده، سرپناه ميخوان...

اخه اونا خیلی بزرگ میشننن. من عااشققق همه نوععع سگااااممممم اگ میتونسممم کل سگاای شهرو ب سرپرستی میگرفتم ولی حیف بزرگگگ میشن😭نمیشه تو خونه

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم چرا خوب نیست نمیخواد بخوره ک  بعد حالتشون قبل دستشویی مشخص میشه باید بهش بگی نه ببریش ...

ممنونم اره میخوام برای عید خونمو تمیز کنم بعد رو پد جیش کنه نژاد سگتون چیه 

بدون قطره نمیشه  دوماهشه بچم کوچیه

جونم

چرا بدون قطره هم ميشه

وقتي دور خودش چرخيد بذارش روي پد

وقتي كارشو كرد تشويقش كن، بگو آفرين بهش و يه جايزه كوچيكم بده بخوره، اونوقت خودش بعد هر دستشويي ذوق ميكنه برات. 😍

اخه اونا خیلی بزرگ میشننن. من عااشققق همه نوععع سگااااممممم اگ میتونسممم کل سگاای شهرو ب سرپرستی میگ ...

جونم... آره، ولي يه موقعها سگهاي نژاد كوچيكم هستن كه مثلا بد سرپرست بودن، البته آدم دوست داره از بچگي بيارتشون، ولي جيگرم براي اين بد سرپرستها كباب ميشه ...

ممنونم اره میخوام برای عید خونمو تمیز کنم بعد رو پد جیش کنه نژاد سگتون چیه 

من یکی ژرمن دارم،یکی پامرانین

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧