2821
2789

من اسن سری اینو گرفتم البته برای مراسمات از دوسه استفاده میکنم 

ولی مای واقعا عالی اصلا باور کردنی نیست پوشش دهیش و براقیش

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من اسن سری اینو گرفتم البته برای مراسمات از دوسه استفاده میکنم  ولی مای واقعا عالی اصلا باور ک ...

مای سربش بالاس

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اونا پوستشون خوبه .پوست داغون هرچی بتونه کاری کنی بازم خوب نمیشه    

من پوستم معمولیه ولی خب ب پوست ربطی نداره بدون ارایش دیدم طرفو بعد ارایش میشه هلو😐

90 تومن با پول ارسالش 100 تومن شد😁

چه‌خوب پس منم بخرم 

وای بحالت اگه بد باشه 😂😂😂

شوخی بود😚

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
پوشش بالا ک خیلی از کرما دارن ولی میزنی معلومه کرم زدی ولی بعضیا میزنن انگار چهره ی خودشون زیباس😬

اونا ادیت هم دارن گلم😁

کرم پودری که خیلی معلوم باشه سنگینه

من گفتم سبکه

کلا نمیدونی کرم پودر چه معیار هایی داره

هر کرمی هم پوشش بالا با قیمت مناسب نداره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مرسی گلم😓😓میشه عکسشو بزاری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم از کدوم سایت خریدی؟هر چی میزنم سایتی ک بفروشه پیدا نمیکنم

از پیج خودشون تو اینستاگرام

divergnt.cosmetic 

ببخشید خیلی سوال میکنم من رنگ پوستم گندمیه کدوم شمارشو باید سفارش بدم؟

من گندمی روشنم 

ته رنگ پوستمم زرد هست

شماره 303 رو خریدم مناسبه