2777
2789
عنوان

خانمایی که تو سن 17 18 سالگیی....... بیاید یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 32 پست
همه چی خووووب ننننبود،یادم ننداز،کابوسی بود گذشت

چرا خب دلیلشو بگید

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید استارترخانوماااا لطفااااا واسه حفظ ابروم دعاااا کنیددد خیلی محتاجم به دعاهاتون 😔زندگیم داره ...

دیگههههه از صبح تا حالا تحملت کردم پدرمونو دراوردی اه اه بسه دیگه 

خدا با ماست❤️😍
خب بگید چکار میکردید که فکر میکنید بچگانه بود

با دخترای همسن خودت باشی بهتره،حتی تو جمع دختراشونم خیلی پرحرف نباش پررو میشن

توجمع بزرگتراهم نجیبانه سرتو بنداز پایین یا گه گداری تگاشون کن اگه خطاب به تو بود لازمه حواب بدی،اکثرا هم تاییدشون کنی خخ

من هفده عقد کردم عقلم نمیرسید هیچکسو محال نمیکردم از عمد نه ها خجالت میکشیدم فقط با نامزدم راحت بودم هرجا باهم میرفتیم یه گوشه باهم حرف میردیم 😂😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ببخشید استارترخانوماااا لطفااااا واسه حفظ ابروم دعاااا کنیددد خیلی محتاجم به دعاهاتون 😔زندگیم داره ...

عزیزم امیدوارم مشکلت حل شه

ولی اصلا درست نیست تو تاپیک یکی دیگه اونم بدون اجازه پست بی ربط میزارین

منظورم به همه ی اوناییه که پست میزارن گزارش بزنین

یا میگن دعا کنین یا صلوات بفرستین

بهتره یه تاپیک جدا براش بزنید کار سختی نیست که

این کار بی احترامی به استارتره

البته بعضیا هم مشکلی ندارن 

ولی بهتره از اونا هم اجازه گرفته بشه

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
چرا خب دلیلشو بگید

قصد و فکر ازدواج نداشتم،پدرم اصرار کرد،تو جمع هم حس خوبی نداشتم،همه چی مث برق وباد اتفاق افتاد،زود باردار شدم،با خانومای فامیل و شوخیای چیپشون مشکل داشتم،بعدم ک جدا شدم😐

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
نمیدونم شایدم اشتباه میکنم فک کردم تو یه تاپیک دیدمت😐😐بت برخورد؟

خخخ ن فک کردم از عکس پروفایل میگی ۳۰😂😂من ۲۶م

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
عزیزم امیدوارم مشکلت حل شه ولی اصلا درست نیست تو تاپیک یکی دیگه اونم بدون اجازه پست بی ربط میزارین ...

باهم# _مهربان_باشیم

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم

من ۱۳ سالم بود عقد کردم ۱۶ سالگی ازدواج . سه سال پیش مادر شوهر زندگی کردم . 

خجالت می کشیدم تو بحث هاشون شرکت کنم .همیشه ساکت بودم هر وقت سوال می پرسیدند جواب میدادم . هیچ وقت خبرها و اتفاقهای که تو خونه مادر شوهر می افتاد برای مامانم تعریف نمی کردم .

هیچ خبری چه خوب چه بد از خانواده ی خودم هم اونجا تعریف نمی کردم .

یکسال هم خونه مادر شوهر دبیرستان رفتم تا دیپلم بگیرم چون هنرستانی بودم سه ساله دیپلم گرفتم .

خوب و بد زیاد داشتیم . هیچ وقت ناراحتی هایی که از طرف مادر شوهر یا خاله هاش داشتم به شوهرم بروز ندادم . دوست نداشتم به خاطر من تو روی خانواده اش وایسه بیشتر صبوری می کردم تا خونه خودمون آماده بشه و با خوشی به خونمون بریم . بلافاصله بعد از دیپلم حامله شدم یکسال بعد هم به خونه خودمون رفتیم .

خدا جواب صبوریهام و داد  .