2821
2789
عنوان

مهمونی

152 بازدید | 17 پست

سلام خانما میخام خواهرشوهرمو دعوت کنم تازه نامزد کرده ب نظرتون بهش کادو بدم 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

یس

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به همسرش بدی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

ماهم بعد عروسی میدیم ولی چون تک دختره میگم نخرم زشت نباشه

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

اومدم ی سوال ازت بپرسم،تو چه حسی داری حس حسادت نداری ؟که نکنه شوهرش از لحاظ مالی ،ظاهری یا هررر چیزی از شوهرتو سر باشه؟اخه مال من هنو خواستگار تازه میخوا راه بده 

اومدم ی سوال ازت بپرسم،تو چه حسی داری حس حسادت نداری ؟که نکنه شوهرش از لحاظ مالی ،ظاهری یا هررر چیزی ...

ن بابا بهترم باشه چه اشکالی داره دختر خوبیه خدا خوشبختش کنه

نه اخه شوهرمن خیلی دیگه باعث افتخارش میشه هی اونو مثال میزنه

شوهرمن میگه ب پای من که نمیرسه خخخخ

2824
2823
2791
2779
2792