2777
2789
تخم مرغ اب پز از این راحتر پیدا نکردم😁

با سیب زمینی پخته

وگوجه

وکره😋😋😋😋😋😋😋

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله دارم

سیب زمینی رو با پوستش قشنگ بشور یا بزار تو زر ورق یا اگ زر ورق نداری

بزای تو تابه ی فر زیر و روی سیب زمینی رو نمک بزن  بذار تو فر بعد بله بگیر پرش کن از سیب زمینی وسبزی و فلفل وای میچسبه این عکس مال نهارمه واقعا چسبید خیلیم اسونه

من جمعه ها غذا درست نمیکنمممم والا روز استراحته

بیرون میرین.؟

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
چطوریه میگی

۳ لیوان شیر ولرم

۳ تاتخم مرغ

مایه خمیر و بکینگ پودر

۵۰ گرم کره

۸ لیوان آرد

قاطی کن نیم ساعت بمونه خمیر که ور اومد بریز تو ظرف یا قالب با تخم مرغ رومال کن بزار فر. یه مدل نون هست.با پنیر خوشمزه مییشه.بعضیا توش شکر یا شیره هم میریزن شیرین میشه

جمعه بستست آشپزخونه ی ما 😐😐یا مهمونی یا بیرون..یا نوبت شوهرم که اومدم همیشه تراس رو منقله کارش

ایول

املت

ازون وقت که سقط کردم دل و دماغ غذا درست کردن ندارم سره هم بندی میکنم یچیزی که بخوریم فقط

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
من میخوام سیب زمینی نگینی سرخ کنم گوجه هم ریز سرخ کنم قاطی کنم خیلی خوشمزه س پیاز ندارم وگرنه پیا ...

پیاز کیلوده😐