2777
2789
اره منم دوست دارم بدونم😂

من یبارازداییم این سوال پرسیدم😀😂

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
من یبارازداییم این سوال پرسیدم😀😂

اوه اوه چی گفت

برای آرامشم صلوات بفرستید😍کسی که غر میزنه میخاد شنیده بشه بهش توجه بشه نه اینکه تو هم باهاش کل کل کنی و بیشتر بری رو مخش..                                                            وفاداری یعنی کسی هوات رو تو جایی که نیستی داشته باشه :(                                                فاجعه اونجاس که حتی یکی نباشه که باهاش راحت درد ودل کنی...                                                                                ۸ تا کاربریمو ترکوندن و الان اسممو گذاشتم سلطان تا ۱۴۰۰  /بزرگ ترین آرزوم اینه با عشقم زندگی ارومی داشته باشم و عشقم بفهمه دوسش دارم ... سلامتی خانوادم صلوات بفرستید 💋💗💓🥰❤🧡⚘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم. این چیز بدی نداره. با.سن ربطی له ورزش نداره 😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
شما لطف کن برو درباره ش یه سرچی بکن ببین همین خانم که هیکلشو مسخره میکنین چقدر موفقه 😐😐😐

من مسخره نكردم و ميدونم چقد تنيسور موفقيه

با سنش رو حتي دوستاي صميميش مثل وزنياكي شوخي ميكنن باش

اوه اوه چی گفت

گف زن ندارم بدونم مقایسه میکنم یانه

گف ولی هرزنی جاهای حساسش مرد ببینه براش فرق نداره مجرد یامتاهل دلش میخواد..... حالا بعضیا جلوخودشون نگهمیدارن میرن فقط دنبال خانم خودشون بااون ارضامیشن متاسفانه بعصیا نمیتونن خیانت میکنن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چرا باید مقایسه کنیم

خیلی دلم میخواد بدونم ادم همسرش میگه کاش زن منم این اندام داشت

خیلی دلم میخواد بدونم ادم همسرش میگه کاش زن منم این اندام داشت

قطعا همچین حرفی نمیزنم

جوری حرف میزنم ک همه چیشو ایده ال و فوق العاده نشون بدم تا هیچ وقت اعتماد ب نفسشو از دس نده

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
قطعا همچین حرفی نمیزنم جوری حرف میزنم ک همه چیشو ایده ال و فوق العاده نشون بدم تا هیچ وقت اعتماد ب ...

همسرمنم مثل شماس خیلی دوس دارم بدونم اون موقع واقعا تو ذهنش چی میگدره

میگه من ازدواج کردم خیانت نمیکنم ولی خوشگل وخوش اندام وپولدار میترسم هرچند خودم ازهمسرم خوشگلترو پولدارترم ولی میترسم  ۲۴ساعته میترسم قبلااینجوری نبودم ازوقتی مادرش اینااذیتمون کردن دعوامون شد اینجوری شدم

شرمنده ولی بجا نیاوردم ظاهرا قبلا اشنا شدیم

نه اسمشو اشنایی نمیشه گذاشت یکبار راهنمایی گرفتم ازتون فقط😂😂

بار بعد دیگه پیداتون نکردم بخاطر همین متوجه شدم که نبودین 

همسرمنم مثل شماس خیلی دوس دارم بدونم اون موقع واقعا تو ذهنش چی میگدره میگه من ازدواج کردم خیانت نمی ...

ادما خیلی باهم فرق دارن

باید شناخت کامل از شوهرتون داشته باشم تا بتونم نظری بدم

ولی در کل بهتره به حرفش اعتماد کنید و فکرتونو درگیر نکنید

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
نه اسمشو اشنایی نمیشه گذاشت یکبار راهنمایی گرفتم ازتون فقط😂😂 بار بعد دیگه پیداتون نکردم بخاطر همی ...

اهااا

این کاربریه جدیدمه اگه سوالی داشتید خوشحال میشم دوباره کمکتون کنم

ادما خیلی باهم فرق دارن باید شناخت کامل از شوهرتون داشته باشم تا بتونم نظری بدم ولی در کل بهتره به ...

شمااهل کجایین؟