2777
2789
عنوان

چرا جهاز آنچنانی؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 51 پست
من حرف شما رو قبول دارم به طرز فکرتون هم احترام میذارم حدودا 35 ساله هستم و اگر پسری همسن یا ک ...

خب همچین آدمی مشخصه چقدر سطح درک و شعورش پایینه 

ما هم تو خانواده ازدواج تو سن بالا داشتیم که خیلی معمولی حتی ساده تر از بقیه ازدواج کردن 

عزیزم بنظرم تو انتخاب حتما دقت کن

دقیقا از ماست که بر ماست من بعنوان یک زن و یک مادر که قراره نسل جدید رو تربیت کنم باید روی این روند ...

امیداوارم همه به این درک برسن........

خوشبختیتون پایدار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره ادم به اين فكر برسه كه يه دختر تحصيلكرده همه چي تموم ومستقل بار بياره تا اينا پشتوانه زندگيش ب ...

دختر تحصیل کرده نیاز به ازدواج و تشکیل زندگی نداره؟

اشتغال و تحصیلات جایگزین ازدواج و تجربه عاطفی همسر و مادر بودن هست؟

عزیزم ۲بار مطالبتو تکرار کردی! چون خودشون میدن فکر نمیکنن چه بلایی سر خانواده های دیگه و توقعشون می ...

ممنونم از تذکرتون

بجا نوشتین

به فکر هم نیستیم...............

درسته ولی نمیشه گفت کسی جهاز انچنانی نخره که فلان خانواده ای که دوس نداره زیاد جهاز بده در معذوریت ق ...

رولان جان

ننوشتم بخاطر اینکه بقیه مردم توانش رو ممکنه نداشته باشه نخرن

همین پدر و مادر حاضرن مثلا ماشینی رو مجانی و بی چشمداشت به کسی بدن؟

برام سوال هست وقتی متقابلا در امر ازدواج از جانب پسر و خانواده اش هزینه کردنی نمی بینن، چرا این همه هزینه می کنن؟ به نوعی کوچک کردن دخترشون یا دهن مردم رو بستن واسه مقابله با چشم و همچشمی نیست؟

دختر تحصیل کرده نیاز به ازدواج و تشکیل زندگی نداره؟ اشتغال و تحصیلات جایگزین ازدواج و تجربه عاطفی ه ...

نه عزيزم منظورم ازدواج كردن نبود منظورم اينه كه زحمت بكشه وبعد پول زحمتشو دلش خاست خونه بخره دلش خاست وسايل دلشم خواست اتيش بزنه

رولان جان ننوشتم بخاطر اینکه بقیه مردم توانش رو ممکنه نداشته باشه نخرن همین پدر و مادر حاضرن مث ...

درسته منم این قسمتو باهاتون هم نظرم اون قسمتی که میگین بقیه... میگم اونا هم باید رو خودشون کار کنن مثل همون گروه اول و واقعا خدمات اضافی ارائه ندن البته ینم بگم من از یه سریا شنیدم میگن ما به خاطر راحتی دختر خودمون میکنیم

افرین منم دقیقا حرفم همین بود  من خودم اگه وضع مالی متوسطی دارم نباید انتظار داشته باشم همه مث ...

عزیزم

بالاترم در جواب دوستمون نوشتم

ببین من چند موردش رو در خانواده خودم سراغ دارم که در ظاهر پدر و مادر عزت سر دخترشون گذاشتن، دهان مردم رو بستن، سنگ تموم گذاشتن و از پسر و خانواده اش همون میزان احترام و سرمایه گذاری رو دریافت نکردن و در دراز مدت خود دختر پیش خانواده همسر و همسر کوچک شده بود

یعنی از همون ابتدا انتظار تلاش و احترام از خانواده داماد نداشتن که بتوونن اعتراضی بکنن......

درسته منم این قسمتو باهاتون هم نظرم اون قسمتی که میگین بقیه... میگم اونا هم باید رو خودشون کار کنن م ...

باور کن در دراز مدت دختر خودشون رو بی عزت کردن

این رو بارها در فامیل به چشم دیدم...........

هر کسی باید با توجه به توان خودش جهزیه بده یا عروسی بگیره و‌خونه اجازه کنه نباید به طرف مقابل بستگی داشته باشه مگه معاملست ، مثلا بگی چون پسر خونه نداره حالا جهیزیه کم یا برعکسش، بعدشم جهاز در اصلا راحتی خوده دختره اابته منظورم کامل بودنشه نه حالا مارک و برند بودن و اینا 

هر کسی باید با توجه به توان خودش جهزیه بده یا عروسی بگیره و‌خونه اجازه کنه نباید به طرف مقابل بستگی ...

متاسفانه بخوایم بپذیریم یا نپذیریم جنبه معامله پیدا کرده...

و شاید چون دختر و زن مجرد در جامعه زیاد هست و پسران مجرد منع عرفی برای صیغه و .... ندارن

گاهی شبیه باج دادن بخاطر عروسی دختر به نظر می رسه...

واقعا یکی از دلایلش می توونه وجود مازاد زن و دختر در جامعه باشه چون مردم روابطی مثل صیغه رو هم برای ...

پسر مجرد بی عرضه ام زیاده علاف بی کار زیادن که کیس محسوب نمی شن اینجا شوهر سرباز هست یعنی یه کار ثابت نداره صد در صد ولی شده شوهر و آقاموووون😂

📚🎹🎨