2777
2789

يه سوال بپرسم من بلد نيستم از اين استفاده كنم چجوريه يه بار داروخونه بهم داد گفت اين كارو كن اما اصلا هيچ خطي نيوفتاد حتي منفيم نيوفتاد من اشتباه استفاده كردم؟ 

اقدام نیستم

از طرفیم مهمونی بودم ،همون لحظه دستشویی دیدم منفیه ،برداشتم 

یادم رفت ببینم ،فرداش دیدم ک این بود

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه سوال بپرسم من بلد نيستم از اين استفاده كنم چجوريه يه بار داروخونه بهم داد گفت اين كارو كن اما اصل ...

خراب بوده

منفیه مال منم دوهفته پیش یه هاله کمرنگ داشت زیاد کمرنگ هم نبود ها کاملا معلوم بود ولی چند روز پیش هم بی بی زدم یدونه افتاد بعضی وقتا این بی بی چک هاهم باهامون شوخی دارن 

خودم و خودش 
منفیه مال منم دوهفته پیش یه هاله کمرنگ داشت زیاد کمرنگ هم نبود ها کاملا معلوم بود ولی چند روز پیش هم ...

خدا کنه شوخی باشه

اره خودم خاله میبینم

اگه هاله باشه حتی خیلی کمرنگ مثبته یکی دیه هم برای اطمینان بزن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اگه هاله باشه حتی خیلی کمرنگ مثبته یکی دیه هم برای اطمینان بزن 

اره کمرنگه ولی چون دیر دیدم احتمال نداره منفی باشه؟

اره کمرنگه ولی چون دیر دیدم احتمال نداره منفی باشه؟

نمیدونم خیلیا میگن بیشتر از ده دیقه کاذبه ولی مال من بعد دوساعت بود و منفی بود دوستمم شب زد صبح مثبت بود ولی پری شد بستگی داره

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نمیدونم خیلیا میگن بیشتر از ده دیقه کاذبه ولی مال من بعد دوساعت بود و منفی بود دوستمم شب زد صبح مثبت ...

من از خدامه منفی باشه 

بچهام کوچیکه و پشت هم

فقط نگرانیم برای بودنه

از کجا بفهمم قطعی مثبته یا منفی؟

نمیدونم خیلیا میگن بیشتر از ده دیقه کاذبه ولی مال من بعد دوساعت بود و منفی بود دوستمم شب زد صبح مثبت ...

ببینش

من از خدامه منفی باشه  بچهام کوچیکه و پشت هم فقط نگرانیم برای بودنه از کجا بفهمم قطعی مثبته ...

یکی دیگه برن یا ازمایش