يه سوال بپرسم من بلد نيستم از اين استفاده كنم چجوريه يه بار داروخونه بهم داد گفت اين كارو كن اما اصلا هيچ خطي نيوفتاد حتي منفيم نيوفتاد من اشتباه استفاده كردم؟
منفیه مال منم دوهفته پیش یه هاله کمرنگ داشت زیاد کمرنگ هم نبود ها کاملا معلوم بود ولی چند روز پیش هم بی بی زدم یدونه افتاد بعضی وقتا این بی بی چک هاهم باهامون شوخی دارن
اگه هاله باشه حتی خیلی کمرنگ مثبته یکی دیه هم برای اطمینان بزن
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اره کمرنگه ولی چون دیر دیدم احتمال نداره منفی باشه؟
نمیدونم خیلیا میگن بیشتر از ده دیقه کاذبه ولی مال من بعد دوساعت بود و منفی بود دوستمم شب زد صبح مثبت بود ولی پری شد بستگی داره
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
من از خدامه منفی باشه بچهام کوچیکه و پشت هم فقط نگرانیم برای بودنه از کجا بفهمم قطعی مثبته ...
یکی دیگه برن یا ازمایش