2777
2789
منم اصلا حوصله ندارم کلی کار دارم  حاضر شم برم مهمونی بعد برگردم محل زندگی خودم  ۵ ساعت ...

رانندگی که خیلی باحاله

ماشینت برو باشه کیف مید۶

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووووووووووااای خدا خیرت بده از بیکاری رب انار دارم میخورم انگار معده سوراخ شد

منم خیابون سیمون بولیوارم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
رانندگی که خیلی باحاله ماشینت برو باشه کیف مید۶

باحاله عاشقشم اما خوابم میاد اخه الهام دیشب تا صب بیدار الان حاضر شم برم اونجا بعد برم خونه ۵ ساعت راهم یخبندان باشه ک بددتر

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

منم دارم میخورم هنوز سولاخ نشدم

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

حالا من ویار چیزای ترش کردم

فک کنم بچه پسره😂

باحاله عاشقشم اما خوابم میاد اخه الهام دیشب تا صب بیدار الان حاضر شم برم اونجا بعد برم خونه ۵ ساعت ر ...

کجا تا کجا؟

اخ اخ یکمم به من بدید بخورم دهنم آب افتاد😋😋😋

وووووای جاتون سبز مرغ هم داشتیم نهار که  خوردم حالا دارم ادامه شو میخورم

اونقد خوش مزه است

حتما برو بخر 

کاله است

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 
تهران؟

نه بابا

اسم کاربریش نوشته من خیابان جردنم

نوشتم منم سیمون بولیوارم