2777
2789
عنوان

بهش گفتم بین منو سبیلات کدوم و انتخاب میکنی.گفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 167 پست

بهش میاد که

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

شب که خوابید چسب مایع بریز روشون😀خودش میزنه انتقام_سخت# 👊

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه نسل شما هنوزم منقرص نشده؟!  بخدا یه مدت بود نگرانتون بودم😂😂😂 هی میرفتم توی تاپیک کتک و ...

😒😒😒😒بی مزه☹ 

جدی گفتم.عاشق سیبیلم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

اسی خدایی حق داره ، هر مردی سیبیلاش اینجوری پرپشت نیس😅. 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
😒😒😒😒بی مزه☹  جدی گفتم.عاشق سیبیلم.

منم خیلی خوشم میاد، ریش نه ها فقط سیبیل

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
بابا سیبیل خیلی به شوهرت میاد چرا میخوای گند بزنی به قیافش؟چراااااااا؟

واقعا؟؟

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
شب که می‌خوابه و خوابش عمیقه یه طرف سبیلاشو بزن 

نع اینکارو نکککنیااااا😳😳😳😳

بعد شوهرش خیلی عصبانی میشع ازش

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🌹💖
نع اینکارو نکککنیااااا😳😳😳😳 بعد شوهرش خیلی عصبانی میشع ازش

مطمئنم منو به قتل میرسونه

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
واقعا؟؟

اره بابا بنده یه خدا بزنه شبیه موش خرما میشه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹