2777
2789
عنوان

بیبی چک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما هم حساس نباشیم همه که جواب شمارو میدن من فقط یه سؤال کردم و دیگه هم پیگیر این خانم نشدم ،چو ...

ناراحت نشدم گلم گفت ک ادامه دار نشه.ناراحت نشو😘

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
حالا شما هم حساس نباشیم همه که جواب شمارو میدن من فقط یه سؤال کردم و دیگه هم پیگیر این خانم نشدم ،چو ...

بارداریتم مبارکه  

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
ناراحت نشدم گلم گفت ک ادامه دار نشه.ناراحت نشو😘

نه گفتم شما ناراحت نشی عزیزم...واسه نینیت خوب نیست    

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
😁😁😁😁 کلا بحث عوض شده توبیخیال اینا فقط استرس نداشته باش این ۸ روز صبرکن منم شنبه موعدم گرفتگی زی ...

انشالله ک نمی شی عزیزم۸😘

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
عه ای وی اف بعد 12 روز میگن آزمایش بدین؟؟ ان شالله مامان شدی اونممم دوقلووو بنظرم فردا تست بزنی نشون ...

خودم 2 تا دارم ازم دورن رحم اجاره ای ام البته چند ماهه زحمت کشیدم خیلی دوست دارم جواب بگیرم تا اونا به نی نی برسن من به بچه هام

خودم 2 تا دارم ازم دورن رحم اجاره ای ام البته چند ماهه زحمت کشیدم خیلی دوست دارم جواب بگیرم تا اونا ...

انشالله ک همینطوره خیلی کارخوبی کزدی دل ی خانواده دیگه هم روشاد کردی