2777
2789
عنوان

❤شکرگزاری از خدا❤

1246 بازدید | 4 پست

سلام دوستان🤗

امروز میخوام از تجربم از یه عمل فوق العاده امیدبخش و جالب به نام سپاسگزاری# حرف بزنم☺

من اولش که شنیدم اعتقاد خاصی نداشتم بهش ولی دوستم اصرار داشت ک انجامش بدم

سپاسگزاری به این صورته که هر روز روی یک صفحه کاغذ شروع میکنی و با احساس خوب( این مورد خیلی مهم و تاثیرگذاره) از خداوند بزرگ بخاطر نعمت هایی که داری تشکر میکنی در ادامه خواسته ها و ارزوهاتو از خدا میخوای ولی نه بصورت دعا ! بلکه جوری که انگار اونارو از قبل دریافت کردی و مثل جملات اول شکرگذاریت خدارو بابت اونا شکر میکنی😊مطمئن باشین ب زودی اون خواسته ها به واقعیت تبدیل میشه و شما اونوقت دیگه واقعا خدارو بخاطرشون شکر میکنید :) 

من به شخصه خیلی تو روحیم تاثیر گذاشته و حال دلم خیلییییی بهتر شده و به بعضی خواسته هام بوسیله شکرگزاری رسیدم❤

اینو باهاتون نشر کردم که شماهم اگ مثل من سردرگم بودین یا حال دلتون بد بود و ناامید! با این کار شگفت انگیز روحیتون و حتی بخشی از زندگیتونو تغیر بدین😍

تجربه# هاتو‍نو از شکرگزاری و تاثیرشو بگین اینجا😻

🌿چگونه پر کشد خیال واژه بی ط...🎶چارتار💙 
میشه مثال بزنی برای نوشتن و جملاتی که چه با نوشتن چه لفظی بوده مثلا من اینو میگم خدایا متاسفم لطفا ...

مثلا من میگم

خدای مهربانم از تو متشکرم که خانواده خوبی به من دادی

و اون خواستم رو هم به این شکل میگم:

(خدای خوبم ازت سپاسگزارم که کمک کردی و تونسم امتحان گواهی نامه رو با موفقیت پشت سر بزارم)

🌿چگونه پر کشد خیال واژه بی ط...🎶چارتار💙 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792