2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 17849 بازدید | 118 پست
عزیزم استرس نگیر ، نی نی سایت همش شایعه زیاد میکنن 

اینقد التماس دعا کردم انفولانزا نگیریم اون رفت یه دونه بدترش امد یه روزم نمیشه بدون استرس زندگی کرد 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژی منفی برای خودت نفرست . مگه آنفولانزا h1n1 رو گرفتی؟ اینم شبیه همونه. اونایی که پیر هستن یا سرط ...

انفلانزا گرفتم اما نمیدونم کدومش بود 

اما سیستم دفاعیم خیلی ضعیفه ‌..واقعا ضعیفم 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
انرژی منفی برای خودت نفرست . مگه آنفولانزا h1n1 رو گرفتی؟ اینم شبیه همونه. اونایی که پیر هستن یا سرط ...

عزیزم خدا حفظت کنه.از حرفات کلی آرامش گرفتم❤❤

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️
اخه خیدی راحت میگه ایران میاد خب یه کاری کنید نیاد یه بار شما یه کاری کنید اصلا امشب فقط دعا میکنم ا ...

عزیزم چطور جلوشو بگیرن اخه!

المان و فرانسه هم رفته

چجوری میشه جلوی ورود اینهمه ادمو گرفت؟

ماشالا ایرانیا هم که عااااشق تایلند!!

خدا نکنه عزیزم امید به خدا باشه 

اخه تو چین دیدم دکتر پرستارا لباسای عجیبی پوشیده بودن حتما خیلی خطرناکه 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
اقای گویا شبکه دو میگفت اعلام‌نمیکنن وصعیت هشدار اینم از وصعیت هشدار 

تازه اعلام کردن برای همین یکساعت پیش خبرش رو من دیدم 

ولی چه عرض کنم🤦🏻‍♀️

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
اینقد التماس دعا کردم انفولانزا نگیریم اون رفت یه دونه بدترش امد یه روزم نمیشه بدون استرس زندگی کرد& ...

فدات تو حامله ای استرس خودش برات سم هست ، اینقدر بیماریها اومدن و رفتن اینم روش ، فعلا که منبع دقیقی مشخص نشده که ایران این بیماری اومده یا نه ، ولا من میام اینجا از بس میترسوننم علائمش رو در خودم احساس میکنم 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
😅شما خوبی پیشگوی کی بود تو بی خیال بابا

عزیز من پیش بینیه.منم نگفتم سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده

چرا انقدر مسخره اید!

اگر کل جهان رو درگیر کنه ۷۰ میلیون نفر تو کل دنیا نمیمیرن ینی؟؟

فقط جاخالی میدید تا عرصه تنگ میشه بهتون

اخه تو چین دیدم دکتر پرستارا لباسای عجیبی پوشیده بودن حتما خیلی خطرناکه 

میگفتن بچها نمیگرن زیر ۱۰ سال بالاترین سن بچها ۱۴ سال بوده که گرفته .بعد حواستون باشه به کسی سرما خورده رفت وامد نکنید 

عزیزم خدا حفظت کنه.از حرفات کلی آرامش گرفتم❤❤

عزیزمی.‌ اصلا نگران نباشین .‌ اونقدر که میگن وحشتناک نیست. من امروز چندتا مقاله ی معتبر انگلیسی در موردش خوندمگ‌بچه ها که کلا نگرفتن تا الان (حتی تو چین) فرد جوان و سالم هم تاحالا فوت نشده. 

کلا ویروسش یه جیزی بین سرماخوردگی و آنفولانزاو ذات الریه ست. 

فقط یه کم رعایت کنیم. مثلا دستامونو تندتند بشوریم. موقعی که میایین خونه حتما داخل بینی و چشماتونو بشورین.‌با کسی هم که مریضه دست ندین حتی المکان.