پدر و مادر شوهرم فوت شدن چند سالیه .والان برادر شوهرمم با ما زندگی میکنه یعنی طبقه بالای خونه ما هست من لباسش میشورم غذا براش لماده میکنم مزاحمتی هم برا من اصلا نداره .خواهراش و دوتا داداش دیگش اصلا سراغش نمیگیرن تا چند وقت پیش همه رو جمع کرد گفت من عاشق یه دختره شدم اینجوریه شرایط اش برادرهاش و خواهراش هم گفتن ما دختر بی کس کار نمیخوایم .ولی شوهرم گفت من وقتی تحقیق کردم بهت نظرمو میگم شوهرمم رفت کلی تحقیق کرد .مثل اینکه پدر و مادرش تو تصادف فوت شدن و اقوام دختره هم گذاشتن پرورشگاه.شوهرمم تحقیق که کرد گفت همه تعریف میکردن ازش و از شانس خوبش دوست شوهرم استاد دانشگاه دختره بود که اونم کلی تعریفش کرد ولی الان خواهر برادراش شوهرم گفتن اگه شما پا پیش بذارید براش واین وطلت سر بگیره نه ما نه شما و شمشیر رو از رو بستن خیلی ناراحتم برا دختره و برادرشوهرم .شوهرم میگه چکار کنم گفتم ولا من نمی دونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ول کن اون خواهر برادر بی عقل رو پس فردا اگه این مشکلی تو زندگی داشته باشه ککشونم نمیگزه بعد چرا باید الان دخالت کنن بعدم اون بنده خداهم چه گناهی کرده پدر ومادرش فوت کردن حالا تو پروشگاه بزرگ شده باشه والا تو پرورشگاه سگش شرف داره به بعضی خانواده ها
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.
حرفشونو جدی نگیرین . برین براشون پا پیش بزارین بعد خودشون عاشق دختره میشن وروابط خوب میشه
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
من همه اش احساس میکنم دخترای اینطوری بعدا شوهرشون سرکوفتشون میزنه
بستگی داره شوهر چجوری تربیت شده باشه.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊