2777
2789
عنوان

میخام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 55 پست
من تنها زندگی میکنم  چون محل کارم ی شهر دیگست

میدونی تومنو یاد دوران دانشجوییم انداختی‌.اون زمان عاشق یه پسری شدم طرف تافهمید پایه نیستم ولم کرد من احمق هی نشستم گریه زاری.اینا فقط میخوان وقتی بگذرونن.اما شوهرم باهام دوهفته دوس بود سریعا مامانشو فرستاد.الانم زنشم اگه خواهرشوهر عوضیم زندگیمو نپاشه 

نمیتونم واقن دوس دارم بمیرم قرار بود الان بیاد پیشممم ولی من الان اینجا تنهااام  وای خدا&nbs ...

من درکت میکنم.ولی عمرمااینقدکوتاهه وزود میگذره که اگه واقعا بتونیم درک کنیم اصلا ارزش غصه خوردنو نداره،خیلی ازما اینو نمیفهمیم که استرس وناراحتی الان میتونه چه آثارمخربی توروح وجسم ماتوبلندمدت داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جیغ بکش و بلند بلند گریه کن.تجربه مثل شما رو نداشتم ولی بدتر از اون با این کار ارومم کرد.می فهمم چی میگی اینکه دوس داری به خودت اسیب بزنی درد باعث میشه مغزت مشغول اون بشه و زیاد به خاطره هات فکر نکنی.انشاالله خیلی زود یادت بره و موفق باشی تو زندگیت

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
میدونی تومنو یاد دوران دانشجوییم انداختی‌.اون زمان عاشق یه پسری شدم طرف تافهمید پایه نیستم ولم کرد م ...

خداروشکر عزیزم

ما دو تا موقعی ک دنبال کارای استخدامیمون بودیم باهم اشنا شدیم😞☹

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه

ببین یچیز بهت میگم که همیشه یادت میمونه یروزی یکی میاد تو زندگیت و میشه همه کست ایقد برات با ارزشه ک هیچوقت این اقارو یادت نمیمونه و روزی هزاران بار میگی خدایا شکرت ک با فلانی کات کردیم اگ بود الان معلوم نبود ایندم چطوریه. مطمئن باش این اتفاق برات میوفته 

عزیزم☹☹

اره من خیلی کشیدم تا این سن.یه بارم بایکی دوست شدم گفت امروزمیام خواستگاری منم اصلاندیده بودمش بعدازبس کارکردم وتمیزکردم خسته شدم ولی سرکاری بود ومن خرباورکردم

ببین یچیز بهت میگم که همیشه یادت میمونه یروزی یکی میاد تو زندگیت و میشه همه کست ایقد برات با ارزشه ک ...

انشالا عزیزم

اره من خیلی کشیدم تا این سن.یه بارم بایکی دوست شدم گفت امروزمیام خواستگاری منم اصلاندیده بودمش بعداز ...

وای چقدر بد

اسی تاپیک های قبلتو خوندم یا خیلی خیلی ساده ای یا ...چی بگم والا

همون موقع که ازت طلب پول میکرد باید میشناختیش و خودت تموم میکردی

این یه بچه زرنگه که یه دختره ساده و احساسی گیر آورده هم تیغش زده هم تفریحش باهاش کرده وقتی هم دیده داره قضیه جدی میشه خیلی شیک کشیده کنار 

بهت قول میدم هیچ عشقی در کار نبوده شما روی خودت حتما کار کن چرا باید اینقدر وابسته ی یه آدم عوضی شده باشی 

امیدوارم رابطه ی آنچنانی باهاش نداشته بوده باشی فقط 😕

انشالا عزیزم

درسته غصه میخوری حس میکنی غم دنیا رو دلته ولی ارزش نداره اونی ک رفت دیگه نباید برگرده چون یبار رفته مطمئن باش یباردیگه هم میره ...تو الان غصه میخوری ولی اون ک میگی رل زده داره با یکی دیگه خنده هاشو میکنه ک..ون لقش اصلا غصه نخور مطمئن باش خدا ی بهترشو برات سرراهت قرارداده و این اقا از زندگیت حذف شده ...