2777
2789
عنوان

گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست

خونه مارا با لانه جاسوسی اشتباه نگیرن بزننمون ولی شانس اوردیم نخبه نشدیما وگرنه الان پودر شده بودیم حیف حیف حیف این جوون ها حیف این دسته گل ها

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!
😂😂😂 وای جدی خدارو شکر من تازه میخام برم خونه خودم همش میگم بااین گرونی چیکار کنم سخته خدا کنه چی ...

امین 😂

من دوماه پیش حدودا 100 گرفتم شاید البته درست یادم الان خشکم زده بود😂😂😂

هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مارا با لانه جاسوسی اشتباه نگیرن بزننمون ولی شانس اوردیم نخبه نشدیما وگرنه الان پودر شده بودیم ...

والا من نخبه نیسم  ولی اینجور دوست ندارم بمیرم 😐

دوست دارم خدا تو یه لحظه کلکمو بکنه

هیچ
خونه مارا با لانه جاسوسی اشتباه نگیرن بزننمون ولی شانس اوردیم نخبه نشدیما وگرنه الان پودر شده بودیم ...

ترامپ میگف نقاط فرهنگیو میزنه من همش نقشه رو نگا میکردم دوربرمون نقطه فرهنگی نباشه 😂😂😂 به مامانم میگم سر خیابون یه کتابخونه س نیان اینجا رو نشونه بگیرن 

اره تازه 100 خوبه تهران که بالا شهراش قیمت گوشت نجومیه 😕

آخه خوزستان بهترین نژاد گوشتو داره و خیلی الحمدالله گوشت توش زیاده برا همین معمولا باس ارزون‌تر از بقیه جاها باشه

هیچ