2821
2789
عنوان

جاری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 22 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نریزین سرم وضعیت چیه؟

وضعیت پیامیست در واتساپ که فقط مخاطبان اجازه ی رویتش را دارند و دیده شده گاهی برای زخمی کردن اطرافیان به کار برده میشود

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

وضعیتشو شما هم چک نکن.. تو گوشی همسرتون هم  واسه خودت یه وضعیت عاشقانه بذار خیلی خیلی عاشقانه بذار تا فی خالدون بسوزه شماهم تو وضعیتای خودت همش شکرگذار وخوشحال باش تامیتونی وانمود کن بهترین زندگی رو داری 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

ببین یعنی از جاری من اسگل تره؟؟؟

۴تا جاریم با همشون قهر بود ب جز من همیشه هواشو‌داشتم با شوهرش دعوا میکرد اشتی میدادم بچشو‌میبردم دکتر‌ بعد ب شوهرش ک‌ شریک‌ شوهرمه پول قرض داده بود قرار بود عید پس بدن بهش مدارک ماشین مارو ک پست اورده برداشته بود گرو نگه داشته بود 

منم رفتم با زبون خوش ازش گرفتم درو‌ روم کوبید الانم تو پروفایلش ب من گفته احمق و‌حسود🤣🤣🤣🤣🤣

مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن

خیلی شیک توی وات دوتاتون وظعیتشو مسدود کن اگرم گفت چرا تو واتتون مسدود شدم بگو شوهرم شماره ها رو حذف کرده 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792