2777
2789
عنوان

با گریه مینویسم:بالام تو خونه زندانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وقت برای فرار از این وضع شوهر نکنیا.که آرزوت میشه برگردی به این روزا.درسته که هرچیزی زوریش رو مخه ولی حالا یه چادر چی میشه مگه سر کنی؟تازه،با هرکی میشه مثل خودش رفتار کرد.از در خونه میری بیرون سر کن.سر کوچه در بیار

اینجور بابا ها باعث میشن دختر از هول اینکه از دست ابن افکار و عقاید راحت بشه ی تصمیم و انتخاب کور کورانه بگبره و ایندشو خراب کنه. و خدایی نکرده به جدایی بکشه ک قطعا همین جدایی باعث بقولی خودشون آبروریزی بیشتر میشه و دختر طفلی باید با هر شرایطی بسوزه و بسازه چون باید با لباس سفید بره خونه مردش و بالباس سفید برگرده.؛ 

التماس-تفکر#  

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹

عزیزمممم😞😞😞

اخه چه راه حلی بدیم با این بابا 

بگم ازدواج کن میترسم با یکی بدتر از بابات ازدواج کنی اونوقت از چاله بیفتی تو چاه

مامانت چی اون حرفی بهش نمیزنه؟

ما بی ایمان نبودیم، منتها می خواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقدر شده بود ایمان داشته باشیم..

به خاطر یه چادر نپوشیدن که زندانی نمیکنن عجب پدری

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ببین زور خوب نیست قبول دارم ولی سر ناسازگاری نگیر با پدرت که بدتر اوضاعت وخیم شه احتمالا بابات بد دل

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم غصه نخوربخدازندگیه منم همینطوره ولی عادت کردم چه میشه کردتاسرکوچه تنهانمیزارن برم گوشی دارم خ ...

پس چع جوری میای نی نی سایت وقتی خط نداری 🙄

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
عزیزم غصه نخوربخدازندگیه منم همینطوره ولی عادت کردم چه میشه کردتاسرکوچه تنهانمیزارن برم گوشی دارم خ ...

چند طالته؟

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم

ببین به کسی که پدرت حرفشو قبول داره برو باهاش درد دل کن بگو باهاش صحبت کنن

شک نکن اثر  میزاره

تو شاید بالج و داد بیداد حرفاتو میگی

به یه ادم ک قبولش داره بگو اروم قانعش کنه اذیتت نکنه حرف دلتو بهش بگه