2777
2789
خداا نکنه عزیزم چرا

چون منم میخان ب زور شوهر بدن

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای تو رو خدا نکن اینکارو من ک پشبمونم مثه سگ اگه نمیخوایش بگو نه.خودتو بدبخت نکن

من کسی دیگرو میخام 7ساله خونوادم نمیخان ما ازدواج کنیم مخالفت میکنن و بهونه الکی میارن هی ب زور میخان با کسایی دیگ دیدن کنم و ازدواج کنم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
من کسی دیگرو میخام 7ساله خونوادم نمیخان ما ازدواج کنیم مخالفت میکنن و بهونه الکی میارن هی ب زور میخا ...

اینکه از همه بدتره ک دلت پیش کس دیگه باشه اونم ۷ساااال.توام به اونایی ک اونا میگن بگو نه.اینجوری افسردگی میگیری حالت داعون میشه .من دیگه پنج ماهه دارم پیش میرم اینطوری

اینکه از همه بدتره ک دلت پیش کس دیگه باشه اونم ۷ساااال.توام به اونایی ک اونا میگن بگو نه.اینجوری افس ...

من همه رو رد کردم خونوادمم میدونن بخاطر اونه اصرار دارن گ دل بکنم ازش و با اونایی ک میگن ازدواج کنم باورت نمیشه چقد حالم بده همه زندگیم غم شده

6ساله اونا هی میان خواستگاری هی التماس خونوادم میکنن نشون گذاشتن خونمون گل گذاشتن اما خونوادم هی میگن منتظر باشین ما میخایم داماد همچی تموم باشه بخدا دیگ بریدم گاهی اوقات میگم خودمو بکشم خلاص شم وقتی میشنوم یکی مرده میگم کاش من بودم وقتی یکی میگ بیماری لاعلاج دارم یا سرطان مزگم کاش من داشتم ولی مجبور نبودم جدا شم از کسی ک جونمه مث مردن میمونه هرلحظه این زندگی برام

من همه رو رد کردم خونوادمم میدونن بخاطر اونه اصرار دارن گ دل بکنم ازش و با اونایی ک میگن ازدواج کنم ...

الاهی بگردممم میدونم خوب درکت میکنم ولی توام تا دلت با اونه به هیچکس دیگه بله نگو.اشتباهی ک من کردم و تو نکن.من هر روزم غمه هر روزم استرسه.منم میگم کاش بمیرم کاش زندگی تموم بشه ک به عروسی نرسم.خیلی تحملش سخت شده واسم 

الاهی بگردممم میدونم خوب درکت میکنم ولی توام تا دلت با اونه به هیچکس دیگه بله نگو.اشتباهی ک من کردم ...

بمیرم برات خیلی خوب حالتو درک میکنم😭😭😭 سنم داره میره بالا همه ی چیزی بهم میگن از یه طرفم میترسم خونوادم آخرش راضی نشن و جدامون کنن و سرم حسابی از زندگی بی کلاه بمونه نمیتونم ازش دل بکنم

بمیرم برات خیلی خوب حالتو درک میکنم😭😭😭 سنم داره میره بالا همه ی چیزی بهم میگن از یه طرفم میترسم خ ...

خدا نکنه عزیزم.منم ۳۵ سالمه ک عقد کردم به منم گفتن دیگه اینو رد نکنی شاید از این بدتر بیاد گیرت .الان میگم کاش مجرد میموندم ولی از این مدل زندگی کردن بهتر بود بخدا پنج ماهه با ترس زندگی میکنم با دوس نداشتن با تنفر.اون بدبخت نمیدونه ک دوسش ندارم اون محبت میکنه دوسم داره ولی میترسم یه روزی دوسش داشته باشم ک اون ازم سرد شده باشه.بقرآن موندم چکار کنم

خدا نکنه عزیزم.منم ۳۵ سالمه ک عقد کردم به منم گفتن دیگه اینو رد نکنی شاید از این بدتر بیاد گیرت .الا ...

بمیرم برا دلت من 26سالمه کاش کابوس جفتمون تموم شه و معجزه شه😭😭

بمیرم برا دلت من 26سالمه کاش کابوس جفتمون تموم شه و معجزه شه😭😭

الاهی آمییییین دعا کن مهرش بیفته تو دلم منم دعا میکنم مشکلت حل بشه و به اونی ک آرزوته برسی.تو هنوزم جا داری نگران نباش .خوب فکراتو بکن دلتو یک دله کن.من بخاطر مامانم دارم زندگی میکنم ک جوش نزنه وگرن تا حالا صدبار خودمو کشته بودم

الاهی آمییییین دعا کن مهرش بیفته تو دلم منم دعا میکنم مشکلت حل بشه و به اونی ک آرزوته برسی.تو هنوزم ...

منم واسه پدر و مادرمه ک کاری نمیکنم و ب اجبار اونا انقد دارم زجر میکشم

اسمت چیه عزیزم بگو تو نماز شبام دعات کنم قربونت

منم واسه پدر و مادرمه ک کاری نمیکنم و ب اجبار اونا انقد دارم زجر میکشم اسمت چیه عزیزم بگو تو نماز ش ...

فداتشم عزیز دلم .زهره.

نگران نباش اونی ک خدا قسمتت کرده باشه رو خدا سر رات میزاره به حرف خانوادتم نیس جایی ک قسمت باشه دهن همه بسته میشه.فقط انشالله اونی ک قراره شوهرت بشه اول مهرش بشینه تو دلت عاشقانه بعدش خودش

فداتشم عزیز دلم .زهره. نگران نباش اونی ک خدا قسمتت کرده باشه رو خدا سر رات میزاره به حرف خانوادتم ن ...

وای عزیزم منم زهرام😍😍😍تفاوت اسمامون فقط تو حرف آخره

کاش زودتر تکلیفم روشن شه و تموم شه کابوسم😢😢

دیگ هیچ مهری ب پدر و ماورم ندارم باورت میشه؟؟ حس میکنم خیلی خودخواهن

منم واسه پدر و مادرمه ک کاری نمیکنم و ب اجبار اونا انقد دارم زجر میکشم اسمت چیه عزیزم بگو تو نماز ش ...

فردا میخوام برم حرم خصوصی واست دعا میکنم ک مراد دلتو آقا خودش بده بهت و دلت شاد بشه