2777
2789
عنوان

بچه ها من از ویروس کرونا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 12517 بازدید | 69 پست

بنظرم اینهمه جو دادن دربارش سیاسی بازی و بری منحرف کردن اذهانه .وگرنه اونقد کشنده و وحشتناک و همه گیر نیس اگه آمار مبتلاها و کشته هاشو بخونید

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود، ز هر چه رنگ تعلق پذیرد، آزاد است..
این حرف رو نزن ی دفعه زد و ایران واکسنش رو ساخت و آمریکارو تحریم دارویی کرد😅😅🤣🤣🤣 نظریه ای هست ...

آی دلم خنک میشه از راه دور زبونمون رو برای مردکِ زردک دراز میکنیم 😌😹

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن چین ۱۷۰ تا کشته داده!!!بااین جمعیتی ک داره عالی تونسن پیشگیری کنن.حالا اگه ایران بود ۱۰۰۰تا ۱۰۰۰تا میمردن 😐 بعد تو کشور خودشون قرنتینه هستن ایرانه درش بازه چیناروبا یه معاینه میفرسته تو!!!

همون دیگه...توام با اون عکس پروفایلت.یاد ویروس کرونا افتادم

😂😂😂😂من کابوس شب هاتون میشم،حالا ببین🤦‍♀️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
آی دلم خنک میشه از راه دور زبونمون رو برای مردکِ زردک دراز میکنیم 😌😹

خخخ خیییلی حال میده ها

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
وای من دلم میخواد بیاد دانشگاه ها رو تعطیل کنند حس ترم بهمنو ندارم😐😂

مرحصی بگیر حس نداری 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
۸۰۰۰ نفر مبتلا داره

مبتلا ملاک نیس که اینهمه بیماری واگیردار تا الان بوده. افرادی که بیماری های حاد ریپی و قلبی و تنفسی اینا دارن یا نقص ایمنی ممکنه هر ویروس جدیدی از پا درشون بیاره یه انفولانزای شدید مثلا

غلام همت آنم که زیر چرخ کبود، ز هر چه رنگ تعلق پذیرد، آزاد است..
بابا الکی جو میدن شلوغش میکنن.تو جمعیت میلیاردی چین کلا صد و خورده ای نفر مردن.اونم افراد با سیستم ا ...

اونا تدابیر امنیتیو بهداشتی خیلی شدیدی داشتن واسه همین تقریبا کنترل شد

هرشب بهش میگم بیا منو وردار ببر خیلی خوبم 😒 گول نمیخوره🙄

نامزد و عقد و ايناااا هيچي نيستين😂 خودتو مظلوم بگير تا بياد😁

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸
2790
2778
2791
2779
2792