2777
2789
عنوان

شام چی میزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه روش پختشو بگی من چرا هر بار خوب نمیشه که درس میکنم

ببین عزیزم ماستش رو نباید زیاد کنی

درجه ی پلوپزت هم نباید خیلی باشه 

کف قابلمه پلوپزت هم چرب کن که برنج که ماستیه کف اونجا نچسبه

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏 
رشته پلو رو با چی می خورید

منم جواب بدم😊😊خانواده ی همسرم با خرمای تفت داده شده میخورن، همسرم با قیمه دوست داره، با مرغ هم خوشمزه میشه. هر کدوم یه خوشمزگی خاصی دارن.

با ته دیگ سیب زمینی😋

ببین عزیزم ماستش رو نباید زیاد کنی درجه ی پلوپزت هم نباید خیلی باشه  کف قابلمه پلوپزت هم چرب ...

میسی عجیجم

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
واییی نگو اصلا خوب درنمیارم افتضاح میکنم ته دیگو همسرمم فقط سیب زمینی دوس نداره منم خوب درنمیارم

پس هیچی دیگه😅 همون نون ته دیگ بذار، البته ته دیگ اجباری نیستااا.

ته قابلمه یه کم روغن بیشتر بریز، خییلی کم زردچوبه بزن  ته دیگت خوشرنگ میشه، با حرارت ملایم بذار عالی میشه.

منم جواب بدم😊😊خانواده ی همسرم با خرمای تفت داده شده میخورن، همسرم با قیمه دوست داره، با مرغ هم خوش ...

ممنونم منم فکر کنم با مرغ دوست داشته باشم

امشب شهامت بخرج میدم و درست میکنم انشاءالله که غر نشنوم

والله صداشون از جای گرم درمیاد اهل خونه😐😐

اها ممنون عدس پلو خوشمزه اس پس خودم از غذای جدید نمیترسم ولی همسرم یهویی نمیخوره واسه اون گفتم بب ...

اتفاقا در عین سادگی بسیار خوشمزه س.درس کن پشیمون نمیشی با گوجه و قیمه سرخ شده محشر میشه

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
ممنون م منم فکر کنم با مرغ دوست داشته باشم امشب شهامت بخرج میدم و درست میکنم انشاءالله که غر نشنوم ...

انشالله خوششون میاد😊

همسر من میگه  غذاهای جدید رو آخرهفته درست کن، اگه خوب نبود  وقت واسه غذای دیگه هست😅