2777
2789
عنوان

من اینوووو میخواااام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 54 پست
هشتصدو پنجاه هزززززززارررررررررتومن یاهشتادوپنج تومن

۸۵۰

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اوسگلمون کرده باورنکن

برند ژوناک فرانسه سرچ کن ببین😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلاااام عشقم 😄 خوبی ؟  یسسس یو آر مای فرند ❤ مای بلادی فرند 😂

😂😂😂😂آی لاو یو سو سو ماچ😍😍😍سو سو ماچ😂😂😂

آی لاو یو که می رو😄😄 remmember

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
خیلی بیتربیتی😑

فان#  

ببخشید ❤️

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
😂😂😂😂آی لاو یو سو سو ماچ😍😍😍سو سو ماچ😂😂😂 آی لاو یو که می رو😄😄 remmember

😂😂😂😂😂😂  سو سو سو سوووو ماچ رو خوب اومدییی ، یادش بخیر چقد خندیدیم اون شب 😂😂😂😂 جیگرتوووو دوستت دارم عزیزم ❤❤❤😘

♥LINKIN PARK♥
😂😂😂😂😂😂  سو سو سو سوووو ماچ رو خوب اومدییی ، یادش بخیر چقد خندیدیم اون شب 😂😂😂😂 جیگرتوو ...

منم همینطور عشقم😍😍😍

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
حالااینهمه کفش خوشگل. چرااین اخه☹️☹️

آخه ی بار تو پای یکی دیدم خیییییلی خوشگل بود واقعا خیلی از اونموقع عاشقش شدم