2777
2789
عنوان

بچه ها واسه عید میخوام لباس خواب سفارش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 70 پست
واسه شوهر تنبل خودمونم باید تنبل باشیم😄

بله موشک جواب موشک

انتقام سخت 😁#  

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با لباس های ک این دوره زمونه هست که چیزی از لباس بیرون نداره اذیت میشی لباس خونه و لباس خواب تو جور ...

خیلی تاپای بلند و دوس دارم حتما باز میخرم قبلا داشتم دیگه گذاشتم کنار مرسی ❤اصلا تو فکرم نبود😙

با لباس های ک این دوره زمونه هست که چیزی از لباس بیرون نداره اذیت میشی لباس خونه و لباس خواب تو جور ...

لباس های این دوره و زمونه چه جورین مگه؟!

من تا‌پ و شلوارک، بلوز و شلوار، پیراهن و تاپ و دامن نخی استفاده میکنم تو خونه

خیلی خوشکل و راحتن

شب ها هم راحت باهاشون میخوابم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
لباس های این دوره و زمونه چه جورین مگه؟! من تا‌پ و شلوارک، بلوز و شلوار، پیراهن و تاپ و دامن نخی اس ...

جوری نیستن عزیز میگم لباس خونه کم از لباس بیرون نیست

یعنی مدل و طراحی لباس ها جوریه ک راحت نیست

حالا شاید انتخاب من جور دیگه هست

من تا حالا ک 24سال دارم هیچ وقت دامن نداشتم.تونیک نداشتم.فقط تاپ و شلوار.کت و شلوار.تی شرت با شلوار.لباس هندی.و......

همه شلوار هام جوریه ک میشه بیرون هم پوشید

یا.پیرهن و کت و تی شرت هام اینقدر کارکرده هست گیپور داره.مروارید دوزی سوزن دوزی سخته باهاشون حتی ی لحظه دراز بکشم

واسه پسرمم همیشه واسه تو خونه شلوارک و شلوار جین خریدم با تی شرت و پیرهن

هر وقت میرم خرید لباس جوری انتخاب میکنم ک اگه مهمون اومد یا خواستیم تا پارک کنار خونه ام برم یا برم چندتا خونه اونور ترخرید نیازی به عوض کردن نداشته باشه

هرکس واسه پوشیدن لباس ب شرایط ش اول توجه میکنه رفت و آمد مهمان و دوست و آشنا.بیرون رفتن.پسرم هر عصر با دوچرخه میره پارک واسه همین از بچگی بهش عادت دادم با لباس های شیک تو خونه باشه.چندین دست لباس ست هم مارک دار براش خریدم نمی پوشه اگرم بپوشه عوض میکنه بعد میره پارک

یا خودم لباس هام جوریه ک مهمان بیاد نیازی به عوض کردن نداره

دوست دارم تو خونه هم مرتب و شیک لباس بپوشیم.نه فقط برای مهمانی ها و بیرون رفتن

اگه منو ببینی فکر میکنی آماده شدم برم بیرون

بازم بستگی به سلیقه و شرایط داره

واسه همین ک لباس خواب پوشیدن برامون واجب و حتمی شده چون لباس خواب خونه راحت نیست مثل لباس مهمونی هست و بیرون

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
جوری نیستن عزیز میگم لباس خونه کم از لباس بیرون نیست یعنی مدل و طراحی لباس ها جوریه ک راحت نیست حا ...

چقدر عجیبید شما

سایت گارودی و ناربن رو ببین

یک عالمه لباس تو خونه ای راحت و پنبه ای و خوشگل داره

پوستتون اسیب میبینه این همه ساعت تو خونه لباس اون مدلی میپوشید

من تا میرسم خونه، لباس های رو درمیارم، یه لباس خنک و راااااحت نخ پنبه ای میپوشم، احساس میکنم همه خستگیم در رفته

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
چقدر عجیبید شما سایت گارودی و ناربن رو ببین یک عالمه لباس تو خونه ای راحت و پنبه ای و خوشگل داره ...

عادت کردم عزیز اذیت نمیشم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست