2777
2789
مال ما هفت ماهه مونده😑😑😑😑چیکار کنم وای

وای خوشبحالت من خونواده شوهرم رفت و امدشون زیاده مرغ و گوشت ک میگیرم به 10روز نمیکشه تموم میشه انگار هتله این میره اون میاد

🧔+👩=👶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی فدات ، اون خانمی که گفت هفت ماه مونده رو گفتم اما من قبل از مسافرت یه طوری خرید میکنم هیچی توی ...

عه ببخشید😁😙

خیلی خوبه اینطوری ..ایده گرفتم 😎❤😍😙مرسی

خدایا بمنم یه نی نی تو دلی سالمو خوشکل بده گناه دارم😔 
عه ببخشید😁😙 خیلی خوبه اینطوری ..ایده گرفتم 😎❤😍😙مرسی

فدات بشم عزیزه دلم ، حتی پنیر و کره و ... هم نمیذارم بمونه ، یخچال رو کامل دستمال میکشم بعد میرم ، آب هم نمیذارم بمونه توی یخچال چون بوی بد میگیره

حالا همه اخلاق منو میدونن گلم یه بار خونه رو گردگیری کردم ، خرید هم نکرده بودم و وسایل یخچال خالی شده بود ، یعنی حتی سیب زمینی  پیاز هم نداشتیم ، فرداش میخواستیم بریم سفر ده روزه که عروسخاله م گفت میدونم میخوای بری اما دلم خواست شام بیام خونه تون ، هیچی دیگه رفتیم کلی خرید کردیم ، مجبور شدم هرچی اضافه اومده بود دادم بردن با خودشون ، حتی سس سالاد

فدات بشم عزیزه دلم ، حتی پنیر و کره و ... هم نمیذارم بمونه ، یخچال رو کامل دستمال میکشم بعد میرم ، آ ...

وااای بخداخیلی باحالی😍

این عادت شما خیلی خوبه ان شاالله دفعات بعدی ک بخام برم جایی همین کارشمارو میکنم..اون سری بعلاوه ی مرغ کل چیزای دیگ مث سیب زمینی پیاز رب اینا خراب شدن..مجبور شدم بریزم دور ..واسراف شد..  دم شماگرم ابجی مهربونم😍😙

خدایا بمنم یه نی نی تو دلی سالمو خوشکل بده گناه دارم😔 
وااای بخداخیلی باحالی😍 این عادت شما خیلی خوبه ان شاالله دفعات بعدی ک بخام برم جایی همین کارشمار ...

قربونت برم مهربونم خوبی از خودته ، اسراف به کنار 

بوی بد و تمیز کردنشون هم خیلی سخته