2777
2789
عنوان

زھرترک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 100 پست
خداوکیلی جدی میگین؟؟؟؟براتون،تک تک سکانسای وحششششتناک فیلمو آرزمیکنم.نترسا

آره پس چی شوهرم میگم برام دانلود کن بیار

شوهرم میره میگه ترسناک ترین ها رو دانلود کنید بعد بهش گفته ی فیلمی هست 10تا مرد نمی تونن نگاهش کنن آورد برام نگاه کردم گفتم هیچ ترسی نداشت انگار برام عادی شده

قبلا ی مدت شوهرم گیر داد روحیت خراب میشه خواب بد میبینی بعد دید که هیچ اثری روم نداره باعث خرابی روح و روان م نمیشه دیگه کاری نداره برام دانلود میکنه

شب مردگان

طلوع مردگان

واکینگ دد

ترس از مردگان متحرک

شبها می آیند

انابل

گرگینه و خون اشام دوست دارم زیاد

زامبی دوست دارم

فعلا ترسناک ترین فیلم

شب خیزان

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
دشوررری دارم....میترررسم،برم

کیسه فریزر ننه قشنگ درشو واکن خودتو ول بده توش

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار من تو دوران نامزدی با برق خاموش فیلم وحشتناک دیدم بعد رفتم دستشویی تو حیاط تاریک اومدم دوباره ...

یاخود خدا میزدی توسرش دل سیرکتکش میزدی میگفتی فک کردم،جن

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
پیچ اشتباھم دیدم،خعلی چندش آورع

آره منم تا 13نگاه کردم

فقط چندش آور بود

پیچ اشتباه و دانلود نکردم هر شب ساعت 12ماهواره می ذاشت ولی جالب بود دلم نمی خواد جاشون باشم اصلا و ابدا

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
آره پس چی شوهرم میگم برام دانلود کن بیار شوهرم میره میگه ترسناک ترین ها رو دانلود کنید بعد بهش گفته ...

فقط تو کار زامبی و خوناشامیا😆😆😈

واکینگ ددو از ترسناکا حذف کن فعلا اون کچل بیخاصیت گند زده توش😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️