اسی میدونی این چه رنگه یا چه حوریاست.لاکاتم مبارکه 💖💖💖
وای چ نازه.منم میخخخخاااااام
Bir derdim var artik tutamam ichimde.gitsem nereye kadar .kalsam neye yarar.hich anlatamadim hich anlamadilar.herkes neden dushman .herkes neden pishman ?unutduk hepsini.nuhun nefesini.gelme yanima sen bashkasin ben bashka💔mor ve otesi
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا دل خودت بزن بعضی موقع ها بخاطر شوهرت لاکی ک دوست داره بزن همه کارا ک نباید باب دل شوهر با ...
تو مراسما که شوهرم نیس میزنم.توراه تند تند پاکشون میکنم.اوایل ازدواج دعوای اساسی میکردیم بخاطرش.دیدم واقعا دوس نداره دیگه ادامه ندادم.میگه میبینمش نمیتونم غذا بخورم حتی.مسخره
Bir derdim var artik tutamam ichimde.gitsem nereye kadar .kalsam neye yarar.hich anlatamadim hich anlamadilar.herkes neden dushman .herkes neden pishman ?unutduk hepsini.nuhun nefesini.gelme yanima sen bashkasin ben bashka💔mor ve otesi