2777
2789
عنوان

خیلی از ویروس کرونا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 73 پست
مسمویت

حالا خدا کنه از همین ویروسه نباشه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می ترسم بیشتر چون بچه‌ها مدرسه میرن بالاخره اونجا حواسشون نیست با دست کثیف ی چیزی می خورن یا همکلاسیشون مریض باشه از اون بگیرن و هم اینکه امشب دیدم هلال احمر این اینفوگرافیک و گذاشته گفتم خیلی جدیه 

تقصیر این چینی های ذلیل شده اس. خو نکبت، خفاش آخه؟؟؟؟؟؟خودت به جهنم، کل دنیا اسیر شدن

این ویروسها محصول آزمایشگاهها هست ..خفاش و این چیزا شایعه هست

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
اگه از چیزی بترسید جذبش میکنید اصلا خبرهارو دنبال نکنید هیچ اخباری اصلا به بیماری فکر نکنید خدای مهر ...

✋خانوم اجازه... 

میشه اخبار ها رو دنبال کنیم؟ قول میدیم ازش نترسیم

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
گفتن تو اقلیم کردستان هم این ویروس رویت شده اما تکذیب شد...نترسید بابا وارد نمیشه

آخه اینا همه چیزز رو تکذیب میکنن حتی اگه واقعنی باشه بازم تکذیب میکنن‌.من خیلی بی اعتمادم بهشون

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
اگه از چیزی بترسید جذبش میکنید اصلا خبرهارو دنبال نکنید هیچ اخباری اصلا به بیماری فکر نکنید خدای مهر ...

یا خدا این کشندگیش ترسناکه واینکه هیچ درمانی واکسنی نداره 

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
😢😓

ولی بهش فکر نکن دور از جونت

من دو روزه اینطوری شدم

ولی خب اصلا به ذهنم نیومد کرونا

الان گفتی ترسیدم

ولی فکر نکنیم بهتره

فقط ماسک استفاده کن حتما  

میشه منم مامان شم  

من نمیدونم چرا پرواز های اون خراب شده به ایران بسته نمیشه خیلی از کشورا بستن پرواز چین رو الان یه دوتا چینی رو این احمقا توی فرودگاه گرفتن که تب داشتن و دارن بررسی میشن اگه کرونا داشته باشن به افرادی نزدیک توی پرواز ممکنه داده باشن خب چه دردیه ببندید دو سه هفته ای پرواز چین رو اه 

خانما میشه دعا کنید به آرزوهام برسم ؟❤️
عاقا خب خیلی هم وحشتناک نیس، یه نگاه به امار مبتلایان و امار فوت شدگان بندازین

بچه ها وسن بالاها بدنشون ضعیفه توانشون کم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰