2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد درحد کتک کاریی

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 71 پست
سر خیانتاش تواینستا امروز دیدم چندتا زنو داره دنبال میکنه بهش گفتم فحشم داد و هی بحث اخرش کتک کاریی ...

چند وقتشه بچت؟ منم کتک خوردم ده روزه. یک هفته اس قهرم بچمم ندیدم دارم جون میدم. فردا میرم ببینمش و برم خونم هه زنای بدبخت. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=122068828]الهی عزیزم😣نگران نباش اگه دوساعته نیومده حتما رفته خونه مامانش ...باعرض معذرت خاک توسرش که عوض اینک ...[/QUOTعوضیه دیگه هرچی زنو داره دنبال میکنه فقط دوتا مرد همه زن بهش میگم فحش میده هرچی ازدهنش اومد بهم گفت بره بدرک دلم برای دخترم میسوزه تب داشت هوای سرد بردتش

حالا موندم چکارکنم زنگ بزنم ۱۱۰ بگم یانه ازدرو همسایه میترسم ابروریزی بشه

عزیز دلم یکم آروم باش غریبه که نبردتش انقد ترسیدی شوهرته پدرشه برمیگردن الان هیییچ کاری نکن الان جفتتون عصبانی هستین بدتر میشه ۱۱۰ چرا نکن دعوا پیش میاد آتیشش میخوابه برمیگردن فردا که آروم بودی زنگ بزن بهشون

۵سالشه میترسم ببرتش شمال خونه مادرش 

‌فکر نکنم اگه هم بره تا شنبه میاد چون بچتم بهونتو میگیره دیگه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
[QUOTE=122068828]الهی عزیزم😣نگران نباش اگه دوساعته نیومده حتما رفته خونه مامانش ...باعرض معذرت خاک ...

😔😔😔چی بگم این مردا انگار چشمشون سیر نمیشه 😑😑نگران نباش حتما مواظبشه 

🙄چرا راحت صحبت نميكنين!

اينكارا چيه!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خداکنه برگردن الان دارم دیوونه میشم😭😭😭

حستو درک میکنم اولین باره یه هفته دورم از دخترم و دارم دق میکنم