2777
2789
چند ساله اقدامی؟زیاد که بگم عالی نیست ولی بدم نیست

یک سال شده من خوانسارزندگی میکنم میخوام بیاماصفهان اما واقعا یه دکترخوب سراغ ندارم

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک سال شده من خوانسارزندگی میکنم میخوام بیاماصفهان اما واقعا یه دکترخوب سراغ ندارم

نه میر معصومی معمولیه .فقط برا زایمان و ایناست.همون کلانتر .احمدی.کریمی بزن تو نت میاره خوبن

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘
دکترکلانتری خودم بااین دکترای وی اف کردم باردارشدم توکلینیک ناباروری خ مشتاق

اهان میدونم کدومومیگی کلینک مشتاق خوبه میخواستم اونجابرم اول دو دلم کردن  پس همون کلینیک میرم مرسی از این ک جواب دادی

نه میر معصومی معمولیه .فقط برا زایمان و ایناست.همون کلانتر .احمدی.کریمی بزن تو نت میاره خوبن

مرسی عزیزیم ممنون

اهان میدونم کدومومیگی کلینک مشتاق خوبه میخواستم اونجابرم اول دو دلم کردن  پس همون کلینیک میرم م ...

قربونت وقتتو تومطبا تلف نکن یکراست برومرکزناباروری وشک نکن ک جواب میگیری حتماتوسط خوددکترکلانتری یادکتراحمدی ویزیت شو موفق باشی عزیزم

قربونت وقتتو تومطبا تلف نکن یکراست برومرکزناباروری وشک نکن ک جواب میگیری حتماتوسط خوددکترکلانتری یاد ...

ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792