janan97 مدیر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1384 عنوان باز ترکیدم | مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 49 پست میترسم باز بنویسم باز بترکم حال تایپ کردنم ندارم ک بعد بپره دم اونایی ک خوندن گرم💋❤دوست داشتین درخواست دوستی بدین بیشتر حرف بزنیم هر وقت بیکار بودیم❤❤ ای بابا...! 1398/11/09 | 23:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiijon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 3180 کاشکی واقعا سایت این ویژگی درو داشت بفهمی کی و چرا گزارش میزنه لااقل آدم تکلیفش روشن میشد واقعااخه ب اوناچه دوستندارن نیان توتایپک در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️
fatiijon عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 3180 باریکلا ب این زرنگی 😆 😂🤣زدم رمزشب😉 جنبه ندارن بچه ها در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️
پروازتااوج عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 429 وای خیلی خوب بودکلی خندیدم حیف ترکید نگران نباش،بعضی وقت ها همه چی ازهم میپاشه تاجای درستش قراربگیره.
honey1373 عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4871 تاپیک منم یکی نی نی سایت خبرکرد ترکوند.از همینجا میگم ay_sudaaaa حالم ازت بهم میخوره عقده ای.عقده گزارش زدن داشتی 💩💩💩 میبینمت دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛ آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 تعرف کنین خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 تاپیک منم یکی نی نی سایت خبرکرد ترکوند.از همینجا میگم ay_sudaaaa حالم ازت بهم میخوره عقده ای.عقده گز ... 😂😂😂😂😂😍 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
khsanaz عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 1102 واقعااخه ب اوناچه دوستندارن نیان توتایپک اوه چه توقع های داری اینجا یه عده با چوب و چماق وایسادن تا همه رو نبرن بهشت دست بردار نیستن که باید تو همه تاپیکا برن ببینن چه خبره نکنه یه وقت یکی خدایی نکرده پاشو از گلیمش درازتر کنه مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 من داشتم تخمه میخوردم و میخوندم حیف ترکیدا😁😉😂 خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
صباح۱۴۰۰ عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 67 سلام میشه از همتون خواهش کنم برا تاپیک آخرم گزارش. بزنینهرکاری میکنم حذف نمیشهازتون ممنونم
پروازتااوج عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 429 من داشتم تخمه میخوردم و میخوندم حیف ترکیدا😁😉😂 اره منم نگران نباش،بعضی وقت ها همه چی ازهم میپاشه تاجای درستش قراربگیره.
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 اره منم 😍الانم میخوام سوپ بخورم خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
mahboooobeh عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11328 یکی میگه برام گزارش بزنید حال ندارم برم گزارش بزنم بعد ملت بیکار برای یه تاپیک نده دار چرا گزارش میزنن😖