2777
2789
عنوان

وصیت نامه من...!

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 48 پست
ان شاالله به حق فاطمه زهرا به زودی زود دامنت سبز شه عزیزم

💔💔💜

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

عزیزدلم انشاالله توهم مادر میشی😢اینارو تعریف کردی یاد دختر خالم افتادم 😭خودمم منتظرم ولی هنوز امیدوارم ولی واسه اون خیلی دعامیکنم لطفا براش صلوات بفرستید این روزا میره دکتره اعصاب😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی قربونت بشم اخه این حرفا چیه وصیت نامه چیه اخه خدانکنه...نا امید نباش گلم خدا دست خالی نمیزاره بنده هاشو..نذر کن انشاالله براورده میشه نذرت بحق خانم فاطمه زهرا

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
ببین دختر عمم بعد نوزده سال باردار شد  وقتی ک دلش بدجور شکست از ی حرف مادرشوهرش خدا خودش حواس ...

😔

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

دیوونه شدی این حرفاچیه دختر😢امیدت به خداباشه بالاسری بهترازما مصلحتمون رومیدونه برات از ته دل دعاکردم میگن خدا تو دلای شکسته جا داره منم باهمین دل شکسته م دعات کردم انشاالله سال بعد همین موقع تاپیک میرنی اسم دخترموچی بذارم😍

ب حق فاطمه زهرا خودش ی دختر زیبا رو بهت بده اسمش بزاری فاطمه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
الان داشتم اون تاپیک میگفت م چله زیارت عاشورا به روش حق شناس بگیر اگه تونستی خواستی کانالشو بدم بهت

اره بفرست برام 💜💜

ب حق فاطمه زهرا خودش ی دختر زیبا رو بهت بده اسمش بزاری فاطمه

💔💔💔💔💜

دوست عزیزم دیدت رو عوض کن و یکجور دیگه دعا کن این آه و ناله ها که هم در امضاتون هست و هم د متن بالا هیچ چیز مثبتی برات بهمراه نمیاره...خدا رو امیدوارانه بخوون 

من فردا یک جوراب نو برا کوچولوی تو کنار میگذارم روزی که مادر شدی که بهمین زودیست بهم پیام بده برات پستش کنم

از میان کسانی که برای دعای باران از تپه بالا میروند تنها کسانی که به کار خ.د ایمان دارند با خود چتر میبرند

به خداوند ایمان بدون شک داشته باش...ایمان به استجابت

امید آخرین چیزیست که میمیرد